Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Auto inruilen bij autobedrijf in Assen

Wilt u uw auto inruilen in de buurt van Assen? Dat kan bij ons! Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

autohuisbakker-homepagina-foto-links autohuisbakker-homepagina-foto-rechts

Ik wil een inruilvoorstel

Auto inruilen

Bent u toe aan een nieuwe auto? Autohuis Bakker is één van de grootste occasiondealers in Assen en omgeving. Wij verkopen hoofdzakelijk jonge, Nederlandse auto's. Deze zijn meestal voorzien van een Nationale Autopas en een volledige onderhoudshistorie. Deze voertuigen zijn allemaal uitgebreid door ons gecontroleerd én hebben een kleine beurt gehad, mits er minder dan 200.000 km op de teller staat en een vraagprijs boven de €4500,- hebben. Voor een jonge, betrouwbare auto bent u bij ons dus aan het juiste adres, ook wanneer u uw oude auto wilt inruilen! 

Vraag nu een offerte aan met inruil

Heeft u interesse in een van onze occasions en wilt u uw oude auto inruilen? Vraag een inruilofferte aan met de gegevens van uw oude voertuig. Dit kan snel en gemakkelijk via het inruilformulier. U vult zelf alle gegevens in en ontvangt dan zo snel mogelijk een passend inruilvoorstel van ons. Elk merk en type auto is mogelijk. Door uw auto ter inruil aan ons aan te bieden, wordt de aanschaf van uw occasion een stuk voordeliger en kunt u meer opties aan uw wensenlijstje toevoegen. 

Ook voor advies

Heeft u nog niet besloten welke occasion voor u de beste keuze is? Wij kunnen u daarover heel goed adviseren. Neem contact met ons op of kom een keer langs in onze showroom. Samen met u kijken we wat uw wensen zijn en welke occasions daar het beste op aansluiten. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw budget én de waarde van het in te ruilen voertuig. Zo komt u al snel tot een keuze en bent u binnenkort de nieuwe eigenaar van een prima, betrouwbare auto!

Neem contact met ons op   Vul het inruilformulier in

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto