Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Autodealer in Assen 

Bent u op zoek naar een autodealer in Assen en omgeving? Dan bent u bij Autohuis Bakker aan het juiste adres. Wij zijn een van de grootste autodealers van Drenthe. Door de jaren heen hebben wij al vele tevreden klanten geholpen om hun perfecte auto te vinden. Ook u kunnen wij de ideale auto verkopen en dit altijd voor een aantrekkelijk lage prijs. 

Bekijk onze occasions

Een ervaren en betrouwbare autodealer 

Koopt u een occasion bij Autohuis Bakker, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Wij verkopen namelijk alleen occasions van hoge kwaliteit, waar u gegarandeerd nog vele jaren rijplezier van heeft. Onze vele tevreden klanten kunnen het beamen: wij zijn uw ervaren en betrouwbare occasiondealer in Assen en omgeving. 

Peugeot-Autohuis-Bakker

Een jonge occasion voor een lage prijs 

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van jonge occasions. Jonge occasions zijn tweedehands auto's van recente bouwjaren. Denk hierbij aan de bouwjaren 2013 en 2014, maar ook aan bouwjaren als 2015, 2016 en 2017. Een occasion van een recent bouwjaar ziet er niet alleen goed uit, maar gaat bovendien jaren mee. U heeft dan ook vele jaren plezier van de prachtige auto die u bij Autohuis Bakker koopt. 

Met onderhoudshistorie en Nationale Autopas 

Wij verkopen onze occasions altijd met complete onderhoudshistorie. Dit betekent dat u precies kunt zien hoe vaak en op welke manier een auto door de jaren heen gerepareerd is. Bovendien verkopen wij onze occasions altijd met Nationale Autopas. Dit biedt u een extra zekerheid bij het aanschaffen van uw occasion. 

Wilt u meer weten over ons aanbod occasions? Neem dan contact met ons op. Ook als u een vraag heeft over een specifieke auto in ons aanbod, staan we altijd voor u klaar.

Contact opnemen

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto