Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Benzine auto kopen 

Vele jaren lang heeft u met alle plezier in uw auto rondgereden, maar nu heeft het voertuig zijn beste tijd toch echt gehad. Bent u het gewend om in een benzine auto te rijden? Dan is het prettig om een nieuwe auto op benzine te kopen om uw oude voertuig te vervangen. Autohuis Bakker heeft een groot aanbod benzine auto's en helpt u graag de perfecte occasion te vinden. 

Bekijk onze occasions

Een groot aanbod benzine auto's 

Autohuis-Bakker-7

Iedereen is anders en wij begrijpen dit maar al te goed. We vinden het belangrijk dat iedereen kan slagen in onze showroom en daarom hebben we te allen tijde een groot aanbod occasions. Ook als u een benzine auto wil kopen, kunt u bij ons uit een groot aanbod benzine auto's kiezen. 

Altijd een hoogwaardige occasion met nieuwe APK 

Bij Autohuis Bakker koopt u altijd een hoogwaardige occasion, die u honderd procent veiligheid én comfort biedt op de weg. Wij verkopen occasions namelijk alleen als deze aan al onze strenge veiligheids- en kwaliteitseisen voldoet. Bovendien koopt u bij ons altijd een auto met nieuwe APK. Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat u geen zin heeft om over een paar weken of maanden naar de garage te gaan voor een nieuwe keuring. 

Een proefrit maken? Kom langs in de showroom 

Op onze website kunt u ons complete aanbod occasions bekijken. Heeft u een auto gezien die u mooi vindt? Dan bent u meer dan welkom in onze showroom. Hier kunt u de betreffende auto niet alleen bekijken, maar kunt u bovendien een proefrit maken. En wilt u een vraag stellen over de auto, nog voor u naar onze showroom komt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag of vragen graag.

Wat onze klanten over ons zeggen

Jps Deventer

Super goede service en attentheid,klantvriendelijk,ruim meedenkend..niets om over te klagen..ben super blij met mijn nieuwe auto en dik tevreden met Autohuis Bakker !

Anoniem

Zeer gastvrij, ondanks dat de eigenaar alleen is heb je toch zijn onvoorwaardelijke aandacht. Erg prettig zaken gedaan en blij met de Renault Clio

van der Geld

Super in alle opzichten vorige week mijn 2e aankoop bij Autohuis Bakker mogen doen en net als de vorige aankoop niets op aan te merken! ik koop mijn auto's nergens anders meer prima service!

Klantbeoordelingen

feedback-sterren
50 beoordelingen

Bekijk alle

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto