Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Checklist bij het kopen van een auto

Is uw auto aan vervanging toe? Dan wilt u uiteraard wel een hoogwaardige, comfortabele en veilige auto kopen om uw huidige voertuig te vervangen. Wij geven u graag enkele tips om de beste investering te doen. Dit doen we door op deze pagina een checklist te delen voor het kopen van een auto.

1. Het exterieur en interieur

Natuurlijk moet u uw nieuwe auto wel mooi vinden. Daarom neemt u altijd het exterieur én het interieur van een auto onder de loep. Staan zowel het exterieur als het interieur u aan? Dan loopt u de rest van de checklist af om te achterhalen of de betreffende auto inderdaad een goede investering is.

2. De accessoires en opties

Welke accessoires en opties heeft een auto en welke accessoires en opties heeft u nodig? Door deze vraag voor uzelf te beantwoorden, komt u er vanzelf achter of een auto wel of niet goed bij u past.

Autohuis-Bakker-2

3. De onderhoudshistorie van de auto

Een auto die in het verleden grote schade heeft gehad, is minder interessant om aan te schaffen. Hetzelfde geldt voor een auto die door de jaren heen weinig of geen onderhoud heeft gehad. Daarom controleert u altijd de onderhoudshistorie van een auto. Ook is het interessant om de eigenaarshistorie te checken. De eigenaarshistorie van een auto vertelt u hoeveel eigenaren een voertuig heeft gehad.

4. De tellerstand van de auto

Tot slot controleert u de tellerstand van de auto. Dit doet u met een kentekencheck tool. Koopt u een auto bij Autohuis Bakker? Dan weet u zeker dat de tellerstand van het voertuig klopt. Wij controleren de tellerstand van een auto namelijk altijd voor wij deze aan ons aanbod toevoegen.

Heeft u nog vragen aan de hand van deze checklist? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto