Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Diesel auto kopen 

Autohuis Bakker heeft een groot aanbod occasions. Vrijwel alle bekende automerken worden in onze showroom in Assen vertegenwoordigd. Bent u het gewend om op diesel te rijden en wilt u graag een diesel voertuig kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele hoogwaardige, veilige en mooie auto's op diesel in ons aanbod. 

Bekijk onze occasions

De voordelen van een diesel auto 

autohuisbakker-financiering-foto-links

Koopt u een auto op diesel bij Autohuis Bakker, dan profiteert u van diverse voordelen. Het eerste voordeel van een diesel, is het feit dat de prijs van diesel lager is dan de prijs van benzine. Rijdt u op diesel, dan bent u goedkoper uit bij het tanken. 

Verder is een dieselmotor zuiniger dan een benzinemotor. Dit betekent dat u minder vaak hoeft te tanken als uw auto op diesel rijdt. Een ander voordeel van diesel, is het feit dat een dieselmotor doorgaans langer mee gaat dan een benzinemotor. Met diesel bent u dus niet alleen goedkoper uit door een lagere brandstofprijs, maar bespaart u op de lange termijn ook geld op onderhoud, reparaties en de aanschaf van een nieuwe auto. 

Een tweedehands diesel auto kopen 

Wilt u van bovenstaande voordelen profiteren? Dan kunt u een tweedehands diesel aanschaffen bij Autohuis Bakker. U kunt ons aanbod diesel auto's bekijken op de website, maar uiteraard ook in onze showroom. Heeft u op de website een auto gezien die u mooi vindt? Dan verwelkomen wij u graag in de showroom om deze auto in het echt te bekijken. Uiteraard kunnen wij u ook altijd helpen de perfecte occasion te vinden. 

Uw auto verkopen aan Autohuis Bakker 

Wilt u van uw oude auto af? Dan kunt u deze verkopen aan Autohuis Bakker. Meer weten? Neem dan gerust contact op.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto