Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Ex lease auto kopen 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een auto te leasen. Dit betekent dat er meer en meer lease auto's op de markt komen. De gemiddelde lease auto wordt niet lang gebruikt, gemiddeld ongeveer twee tot drie jaar. Na deze korte gebruiksperiode komen de auto's als occasions op de markt. Wilt u een voormalige lease auto kopen? Dan zit u goed bij Autohuis Bakker. Wij hebben een groot aanbod voormalige lease auto's. 

Bekijk onze occasions

Wat is een ex lease auto? 

Renault-Autohuis-Bakker

Een ex lease auto is een auto die voor korte of langere tijd geleaset is. Doorgaans gaat het om een auto die ongeveer twee tot drie jaar lang gebruikt is door een andere particulier. Na het aflopen van het leasecontract, wordt de auto weer ingeleverd. Deze komt bij ons terecht. U kunt deze auto nu aanschaffen als voordelige en zeer jonge occasion. 

Waarom een voormalige lease auto kopen? 

Ex lease auto's zijn altijd jong. Lease auto's worden namelijk voor slechts korte tijd gebruikt. Bovendien zijn de auto's altijd goed onderhouden. Dit heeft de vorige eigenaar niet zelf gedaan, maar laten doen door de leasemaatschappij. En omdat het onderhoud van een lease auto altijd bij de prijs inbegrepen is, heeft de vorige eigenaar hoogstwaarschijnlijk geen enkele onderhoudsbeurt gemist. 

Daar komt nog bij dat voormalige lease auto's altijd modern en innovatief zijn. Alleen de nieuwste auto's met de meest moderne snufjes worden als lease auto's aangeboden. Koopt u een voormalige lease auto bij Autohuis Bakker, dan neemt u altijd een modern en innovatief voertuig mee naar huis. 

Direct ons aanbod occasions bekijken 

U kunt ons aanbod occasions in de showroom en op de website bekijken. Heeft u een vraag over een van onze occasions? Neem dan contact op, want wij beantwoorden deze graag.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto