Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Ex lease auto Drenthe 

Autohuis Bakker is een van de grootste occasiondealers van Drenthe en omgeving. Wij verkopen voornamelijk occasions van recente bouwjaren. Veel auto’s in ons grote aanbod zijn ex lease auto’s. Dit zijn voertuigen die korte tijd als leaseauto gebruikt zijn. Wilt u een voormalige lease auto kopen? Kom dan naar onze showroom in Assen en zoek uw favoriet. 

Bekijk onze occasions
 

Waarom een ex lease auto kopen? 

Opel-Autohuis-Bakker

Koopt u een voormalige lease auto, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste is een voormalige lease auto doorgaans niet lang gebruikt. Dit betekent dat het voertuig niet veel kilometers op de teller heeft staan. Ook heeft de auto vrijwel geen slijtage. 

Daarnaast is een voormalige lease auto bijna altijd erg modern. Het is een jonge auto, met moderne en innovatieve snufjes die het rijden nog leuker en comfortabeler maken. En omdat de documentatie van lease auto’s erg goed is, krijgt u bij uw occasion altijd een volledige onderhoudshistorie. Kortom, u weet precies wat u koopt. 


Een groot aanbod jonge occasions 

Iedereen heeft zo zijn eigen smaak. Bovendien heeft iedereen andere eisen, wensen en behoeften bij het kopen van een occasion. Om zo veel mogelijk klanten de perfecte auto te kunnen verkopen, hebben wij een groot aanbod jonge occasions. Wij verkopen auto’s van merken als BMW en Audi, maar ook van producenten als Peugeot, Renault, Citroën en Opel. U slaagt altijd in onze grote showroom, waar te allen tijde maar liefst 60 occasions staan. 

Ons actuele aanbod direct bekijken 

Wilt u ons grote aanbod occasions direct bekijken? Kom dan naar onze showroom of kijk op onze website. Heeft u vragen over een auto die u op onze website heeft gevonden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefonisch op nummer 0592-481153

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto