Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Ex lease auto Friesland 

De meeste mensen die een auto leasen, sluiten een leasecontract af voor enkele jaren. Is de einddatum van het leasecontract voorbij, dan wordt de auto weer ingeleverd. Zonde eigenlijk, want deze jonge lease auto is nog lang niet aan vervanging toe. Wij bieden voormalige lease auto’s dan ook graag aan als jonge, moderne en veilige occasions. 

Bekijk onze occasions
 

Een moderne en veilige auto 

Autohuis-Bakker-3

Een ex lease auto heeft altijd een recent bouwjaar. Dit betekent niet alleen dat de auto er goed uit ziet, maar ook dat deze erg modern is. De gemiddelde lease auto is voorzien van allerlei technische snufjes, die het rijden nog gemakkelijker maken. 

Bovendien zijn voormalige lease auto’s erg veilig. Koopt u een occasion bij Autohuis Bakker die in het verleden aangeboden werd als lease auto? Dan weet u zeker dat u een mooie, moderne én honderd procent veilige auto kunt rijden. En dit voor een zeer lage prijs inclusief BOVAG garantie


Altijd met volledige onderhoudsgeschiedenis 

De documentatie van lease auto’s is erg goed. Alle ins en outs over de auto worden uitvoerig bijgehouden. Daarom kunnen wij u altijd een volledige onderhoudsgeschiedenis van uw occasion presenteren. Zo weet u precies wat voor auto u mee naar huis neemt als u besluit de betreffende occasion te kopen. Tevens kunnen wij het onderhoud aan uw auto verzorgen in onze werkplaats. 

Ex lease auto kopen? Kom snel langs bij Autohuis Bakker 

Wilt u een voormalige lease auto kopen? Kom dan langs in onze showroom in Assen, in de directe omgeving van Friesland. Hier kunt u al onze occasions bekijken en bovendien meerdere auto’s meenemen voor een proefrit. Wilt u meer weten over ons aanbod occasions, voor u naar onze showroom komt? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@autohuisbakker.nl. Wij beantwoorden uw vragen graag, ook als deze zeer technisch en complex zijn.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto