Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Ex lease auto Groningen 

De meeste lease auto’s worden enkele jaren gebruikt. Dit komt omdat een leasecontract doorgaans enkele jaren duurt. Is het contract afgelopen, dan wordt er een nieuw contract opgesteld. Dit betekent dat de automobilist een nieuwe auto krijgt. Zonde eigenlijk, want lease auto’s van enkele jaren oud doen het nog prima. Daarom heeft Autohuis Bakker besloten deze auto’s als occasions te verkopen. Wilt u een jong ex lease voertuig kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bekijk onze occasions
 

Een groot aanbod jonge occasions 

Voorgevel-Showroom-Seat-Audi

Vrijwel alle tweedehands auto’s die wij verkopen, hebben een recent bouwjaar. Zeker de ex leaseauto’s in onze showroom zijn nog hartstikke jong. Koopt u een voormalig lease auto met een recent bouwjaar, dan profiteert u van diverse voordelen. 

Ten eerste is de auto op en top modern. Het voertuig heeft vele innovatieve snufjes. Daarnaast heeft deze nog niet veel kilometers op de teller staan en is de auto voorzien van een nieuwe APK en garantie bij Autohuis Bakker. Tot slot ziet de auto er goed uit: deze is vrijwel niet te onderscheiden van de gloednieuwe auto’s die net uit de fabriek komen. 

Een ex lease auto kopen? Kom eens langs in onze showroom 

Wilt u van bovenstaande voordelen profiteren? Kom dan eens langs in onze showroom in Assen, in de directe omgeving van Groningen. Hier kunt u al onze ex lease auto’s bekijken. Heeft u een auto gevonden die u mooi vindt? Dan kunt u altijd een proefrit maken. Dit is geheel vrijblijvend. 

Wilt u ons aanbod voormalige lease auto’s direct zien? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u duidelijke foto’s van alle occasions die wij op dit moment aanbieden. Ook onze voormalige lease auto's staan hiertussen. Meer weten over een specifiek voertuig? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op telefoonnummer 0592-481153

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto