Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Ex lease auto Overijssel 

Wilt u een jonge, moderne en veilige ex lease auto kopen bij een betrouwbare dealer? Dan bent u bij Autohuis Bakker in Assen aan het juiste adres. Vanuit uw woonplaats in Overijssel bent u in een mum van tijd in onze showroom. Hier kunt u met het professionele advies van onze auto-expert een jonge, moderne en veilige occasion kopen. Niet voor een hoge prijs, maar altijd met een aantrekkelijk prijskaartje. 

Bekijk onze occasions
 

Een occasion met recent bouwjaar 

showroom-voor-volkswagen

Een ex lease auto is een occasion met een recent bouwjaar. Lease auto's worden namelijk nooit lang gebruikt voor deze bij Autohuis Bakker terecht komen. Dit betekent dat wanneer u een voormalige lease auto koopt in onze showroom in Assen, u altijd een mooie en uiterst moderne occasion mee naar huis kunt nemen. Ook goed om te weten: wij overleggen altijd een volledige onderhoudshistorie voor de verkoop, zodat u precies weet wat voor auto u nu eigenlijk koopt. Daarnaast kunnen wij ook het onderhoud aan uw auto verzorgen. 

Tweedehands auto's van bekende merken 

Wij hebben een groot aanbod voormalige lease auto's. Alle occasions die wij verkopen, zijn van bekende en gerenommeerde merken. Denk hierbij aan Mercedes-Benz, BMW, Audi, Skoda, Toyota, Seat, Volkswagen, Citroën en Chevrolet. En wilt u graag een auto van een specifieke fabrikant kopen, bijvoorbeeld omdat u al jaren in een auto van dit merk rijdt?
Dan helpen wij u graag de perfecte voormalige lease auto van uw favoriete automerk te vinden in onze grote showroom. 

Zoek uw favoriete occasion op onze website 

U kunt ons complete aanbod occasions in onze showroom bekijken, maar onze auto's staan ook op onze website. Heeft u onze auto's online bekeken en wilt u een van de voertuigen eens in het echt bewonderen? Dan bent u uiteraard meer dan welkom in onze showroom in Assen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze occasions. 

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto