Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasion lease auto kopen 

Steeds meer mensen rijden een lease auto. Een lease contract loopt doorgaans enkele jaren door. Als de einddatum van het contract verstreken is, wordt de lease auto weer ingenomen door de lease maatschappij. Deze komt vervolgens langdurig stil te staan. Zonde eigenlijk, want een ex lease auto kan in feite nog vele jaren gebruikt worden. 

Autohuis Bakker zorgt er dan ook voor dat ex lease auto's niet stil komen te staan na het aflopen van het lease contract. Deze worden namelijk in onze showroom verkocht als occasions, voor zeer aantrekkelijke prijzen. 

Bekijk onze occasions

Een jonge occasion kopen 

Een ex lease auto is altijd een jonge auto, ofwel een auto met een recent bouwjaar. Koopt u een ex lease auto in onze showroom, dan maakt u het mogelijk om een vrijwel nieuwe auto te rijden. Niet voor een hoge prijs, maar voor een aantrekkelijk laag budget. Onze ex lease auto's hebben namelijk altijd een aantrekkelijk lage verkoopprijs. 

autohuisbakker-financiering-foto-linksautohuisbakker-financiering-foto-rechts

Een groot aanbod occasions 

Wij weten dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het kopen van een occasion. De een wil een sportieve auto, de ander wil een praktische gezinsauto en weer een ander zoekt een zakelijke auto. Wat voor auto u ook zoekt: u slaagt in onze showroom. Wij hebben namelijk een groot aanbod occasions, die iedere week aangevuld wordt met nieuwe auto's. 

Ons aanbod occasions online bekijken 

Bent u benieuwd welke occasions wij op dit moment verkopen? Neem dan een kijkje op onze website. Hier kunt u namelijk ons complete aanbod tweedehands auto's bekijken. Wilt u een auto in het echt zien en mogelijk ook even testen? Kom dan naar onze showroom. Wij ontvangen u hier graag met een lekker kopje koffie. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Stuur ons een email Vul het contactformulier in

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto