Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Financiering van uw auto bij Autohuis Bakker

Daar staat-ie, de auto van je dromen

Hij is perfect maar je komt net wat geld te kort. Een lening is dan een goede oplossing.

Een auto kopen kost veel geld. U kunt ervoor kiezen om de auto contant te betalen, maar aangezien het toch vaak om hoge bedragen gaat zal in veel gevallen ook gekozen worden voor een financiering. Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen op een klantvriendelijke manier goede auto’s te verkopen en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Voordat u een lening afsluit is het zaak u goed te oriënteren. Bereken eerst hoeveel geld u per maand kunt missen. Het is aan te raden om verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Verder hebben wij goede ervaringen met Bank- & Geldadvies Nederland in Enschede. Zij hebben contacten met verschillende financiële instellingen en zoeken voor u het beste aanbod.

Als u besluit een auto bij ons aan te schaffen dan kunnen wij u direct in contact brengen met Bank- & Geldadvies Nederland B.V. Zij zoeken voor u uit wat de beste financiering voor u is en zorgen voor een snelle uitslag en een duidelijk voorstel. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een financiering. Vraag dan vrijblijvend hier een offerte aan.

We hoeven u hopelijk niet uit te leggen dat geld lenen geld kost?

Offerte aanvragen bij Bank- & Geldadvies Nederland

Kortom, voor een eerlijk en vakkundig advies, ook op het gebied van financiën, moet u bij Autohuis Bakker zijn!

autohuisbakker-financiering-foto-links
autohuisbakker-financiering-foto-rechts
 
 
 
 
 
 

 

 

Wat onze klanten over ons zeggen

Jps Deventer

Super goede service en attentheid,klantvriendelijk,ruim meedenkend..niets om over te klagen..ben super blij met mijn nieuwe auto en dik tevreden met Autohuis Bakker !

Anoniem

Zeer gastvrij, ondanks dat de eigenaar alleen is heb je toch zijn onvoorwaardelijke aandacht. Erg prettig zaken gedaan en blij met de Renault Clio

van der Geld

Super in alle opzichten vorige week mijn 2e aankoop bij Autohuis Bakker mogen doen en net als de vorige aankoop niets op aan te merken! ik koop mijn auto's nergens anders meer prima service!

Klantbeoordelingen

feedback-sterren
50 beoordelingen

Bekijk alle

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto