Garantie  

Wij verlenen standaard garantie op basis van Non-conformiteit

Garantie op basis van Non-conformiteit, wat is dat?

Als de koper kan bewijzen dat de gebreken al op moment van verkoop aanwezig waren en niet genoemd of vermeld staan op de koopovereenkomst dan is er sprake van non-conformiteit. De verkopende partij moet dan op last van artikel 7:17 BW  overgaan tot reparatie, echter kan in veel gevallen de verkopende partij een gedeelte van de kosten bij u in rekening brengen, omdat u als koper voordeel heeft indien de verkopende partij de reparatie hersteld met nieuwe onderdelen. ( nieuwe onderdelen hebben tenslotte een langere levensduur dan gebruikte onderdelen )

Om aanspraak te maken op een volledige dekking van de reparatiekosten, adviseren wij dan ook om één van de garantiepakketten op maat aan te schaffen.

Garantie op maat

 

Wij kennen 3 soorten optionele garantiepakketten, het Autohuis Bakker " Basis pakket" en een " Select pakket" en een " Premium pakket". Het basis pakket is een standaard onderdeel van onze afleveringskosten. Het Select pakket heeft een meerprijs van € 300,- t.o.v. het Basis pakket, en is verkrijgbaar op alle auto’s met een minimale verkoopprijs van € 4.500,-. Het Premium pakket heeft een meerprijs t.o.v. het Basis pakket van € 600,- en ook deze is leverbaar op auto's vanaf € 4.500,-

 

De Autohuis Bakker garantie bepalingen:

 

Wie verleent de garantie?

Autohuis Bakker verleent garantie op de door Autohuis Bakker verkochte automobielen met een minimale verkoopprijs van € 4500,-. Om voor de uitgebreide garantie in aanmerking te komen is de koper verplicht een afleverpakket af te nemen, waarvoor afleveringskosten in rekening worden gebracht. Alle garantie herstelwerkzaamheden dienen door Autohuis Bakker te worden uitgevoerd.

 

Wanneer begint en eindigt de garantie?

De garantie begint op de dag van aflevering en eindigt 3 maanden nadien. De maximale te rijden afstand waarvoor de garantie van toepassing is bedraagt 10.000 km. Bij het Premium pakket is dit 6 maanden en 15.000 km


Welke onderdelen zijn gedekt bij het Autohuis Bakker Basis Garantie Pakket?

Het basis garantiepakket is van toepassing op alle bewegende delen van het motorblok en de versnellingsbak. De volgende onderdelen zijn derhalve gedekt: motorblok, zuigers, zuigerveren, bussen, krukas, krukaslagers, krukas poelie, drijfstang, drijfstanglagers, nokkenas, inlaatkleppen, uitlaatkleppen, tuimelaars, tuimelaar as, klepstoters, hydraulische klepstoters, cilinderkop, cilinder koppakking, distributieriem, distributieketting, vliegwiel, Tandwielen, spanners, spanrollen, oliepomp, versnellingsbak, primaire as, secundaire as, differentieel, schakelvork, schakelmof, synchromesche wielen en versnellingsbaktandwielen. 


Welke onderdelen zijn gedekt bij het Select Garantie Pakket en Premium Garantie Pakket

Bij het Select garantie pakket zijn nagenoeg alle onderdelen van de auto gedurende 3 maanden of maximaal 10.000 km gedekt. Bij het Premium garantie pakket zijn nagenoeg alle onderdelen van de auto gedurende 6 maanden of maximaal 15.000 km gedekt. Er zijn enkele zeer voor de hand liggende uitzonderingen deze zullen wij voor alle duidelijkheid aangeven onder het hoofdstuk uitsluitingen van garantie.


Uitsluitingen van garantie?

Alle audio, navigatie, entertainment en alarminstallaties zijn uitgesloten van garantie ! Normale slijtage, normale geluiden, trillingen en normale verwering zoals verkleuring, verbleking of vervorming zijn niet gedekt.

 

Het reguliere onderhoud zoals afstellen van de motor, verversen en vervangen van (airco) vloeistoffen en filters, smeren, reinigen, vervangen van bougies en zekeringen, vervangen van versleten ruitenwisserbladen, versleten onderdelen van het remsysteem en versleten koppelingsvoeringen wordt niet door de garantie gedekt.

 

Uitleenauto.

Bij garantie reparaties kunt u, in overleg met ons, een leenauto meekrijgen. De eerste dag is dit gratis. Vanaf de tweede dag vragen wij hiervoor een vergoeding van € 20,- per dag. Uiteraard zijn de brandstofkosten voor uw eigen rekening.

 

Op deze manier kunt u zelf u garantie bepalen. Wel zo'n lekker gevoel.

 

Onze toch al uitgebreide garantie- en leveringsvoorwaarden zijn aangepast ten behoeve van uw voordeel en gelden op aankopen van na 10 juli 2018 !!