Garantie

Garantie op maat

 

Wij kennen 2 soorten garantiepakketten, het Autohuis Bakker Basis pakket en een All Inclusive pakket. Het basis pakket is een standaard onderdeel van onze afleveringskosten. Het all inclusive pakket heeft een meerprijs van € 500,- t.o.v. het Basis pakket, en is verkrijgbaar op alle auto’s met een minimale verkoopprijs van € 4500,-.

 

De Autohuis Bakker garantie bepalingen:

 

Wie verleent de garantie?

Autohuis Bakker verleent garantie op de door Autohuis Bakker verkochte automobielen met een minimale verkoopprijs van € 4500,-. Om voor garantie in aanmerking te komen is de koper verplicht een afleverpakket af te nemen, waarvoor afleveringskosten in rekening worden gebracht. Alle garantie herstelwerkzaamheden dienen door Autohuis Bakker te worden uitgevoerd.

 

Wanneer begint en eindigt de garantie?

De garantie begint op de dag van aflevering en eindigt 3 maanden nadien. De maximale te rijden afstand waarvoor de garantie van toepassing is bedraagt 10.000 km.


Welke onderdelen zijn gedekt bij het Autohuis Bakker Basis Garantie Pakket?

Het basis garantiepakket is van toepassing op alle bewegende delen van het motorblok en de versnellingsbak. De volgende onderdelen zijn derhalve gedekt: motorblok, zuigers, zuigerveren, bussen, krukas, krukaslagers, krukas poelie, drijfstang, drijfstanglagers, nokkenas, inlaatkleppen, uitlaatkleppen, tuimelaars, tuimelaar as, klepstoters, hydraulische klepstoters, cilinderkop, cilinder koppakking, distributieriem, distributieketting, vliegwiel, Tandwielen, spanners, spanrollen, oliepomp, versnellingsbak, primaire as, secundaire as, differentieel, schakelvork, schakelmof, synchromesche wielen en versnellingsbaktandwielen.


Welke onderdelen zijn gedekt bij het All Inclusive Garantie Pakket?

De naam zegt het al, bij dit garantie pakket zijn nagenoeg alle onderdelen van de auto gedurende 3 maanden of maximaal 10.000 km gedekt. Er zijn enkele zeer voor de hand liggende uitzonderingen deze zullen wij voor alle duidelijkheid aangeven onder het hoofdstuk uitsluitingen van garantie.


Wat is uitgesloten voor garantie?

Alle audio, navigatie, entertainment en alarminstallaties zijn uitgesloten van garantie ! Normale slijtage, normale geluiden, trillingen en normale verwering zoals verkleuring, verbleking of vervorming zijn niet gedekt.

 

Het reguliere onderhoud zoals afstellen van de motor, verversen en vervangen van (airco) vloeistoffen en filters, smeren, reinigen, vervangen van bougies en zekeringen, vervangen van versleten ruitenwisserbladen, versleten onderdelen van het remsysteem en versleten koppelingsvoeringen wordt niet door de garantie gedekt.

 

Uitleenauto.

Bij garantie reparaties kunt u, in overleg met ons, een leenauto meekrijgen. De eerste dag is dit gratis. Vanaf de tweede dag vragen wij hiervoor een vergoeding van € 20,- per dag. Uiteraard zijn de brandstofkosten voor uw eigen rekening.

 

Op deze manier kunt u zelf u garantie bepalen. Wel zo'n lekker gevoel.