Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Auto garantie afsluiten 

Autohuis-Bakker-5

Wij verkopen alleen occasions die aan onze strenge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Bij Autohuis Bakker doet u dan ook altijd een goede aankoop, waar u gegarandeerd vele jaren plezier van heeft. Toch kan het zo zijn dat er achteraf iets mis blijkt te zijn met uw auto. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met een gebrek dat tijdens onze uitvoerige controle nog niet zichtbaar was. Om u in dit geval optimaal van dienst te zijn, bieden wij auto garantie pakketten aan. 

Bekijk onze garantie voorwaarden

Standaard geleverd met BOVAG garantie 

Alle occasions die wij verkopen, worden standaard geleverd met BOVAG garantie. BOVAG garantie is de garantie die u krijgt als u uw auto bij een BOVAG garage koopt. Omdat Autohuis Bakker aangesloten is bij BOVAG, krijgt u deze garantie bij ons standaard. Wat voor occasion u ook koopt. 

Het Select Pakket en het GGG garantiepakket 

U kunt ervoor kiezen om een extra garantiepakket aan te schaffen voor uw occasion van Autohuis Bakker. Hierbij heeft u de keuze uit het Select pakket en het GGG garantiepakket. Het Select pakket biedt een extra lange garantie. Deze start op de dag van aflevering en eindigt na 12 maanden of het rijden van 15.000 kilometer. Wij zijn lid geworden van de GGG wat inhoudt dat u de garantie kunt claimen in u eigen woonplaats, de kosten hiervan zijn €395. Daarnaast hebben wij nog een basis garantiepakket welke standaard bij de afleverprijs is inbegrepen op auto's met een prijs boven de € 4.500,- en met minder dan 200.000 km.

Meer weten? Neem contact op 

Wilt u meer weten over onze BOVAG garantie of garantiepakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen over onze auto garantie beantwoorden en doen dit graag. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar u kunt ons ook een mail sturen voor meer informatie.

Contact opnemen

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto