Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

BOVAG garantie afsluiten 

Als u een tweedehands auto koopt, kunt u ervoor kiezen om een garantie te nemen op deze auto. Neemt u garantie op uw occasion, dan wordt u beschermd als het voertuig verborgen gebreken heeft. De reparatiekosten worden in dit geval namelijk voor u betaald door de garage of de dealer. Dit geldt ook voor de BOVAG garantie. 

Onze garantie bekijken

Wat houdt de garantie in?

De BOVAG garantie wordt aangeboden door BOVAG garages. Deze garantie duurt 6 maanden en dekt onder andere verborgen gebreken die als gevolg van het normaal gebruik van de auto ontstaan zijn. Het gaat om verborgen gebreken die tijdens de koop niet waarneembaar waren. Het doel van de garantie is het beschermen van de autobezitter, door de kosten van eventuele verborgen gebreken te dekken. 

Showroom-achter-Renault-Peugeot

Autohuis Bakker: een erkende BOVAG garage 

Autohuis Bakker is een erkende BOVAG garage. Dit betekent dat u bij ons altijd garantie krijgt op uw occasion, wat voor auto u ook koopt. Wij controleren al onze occasions uitvoerig op verborgen gebreken, maar het kan gebeuren dat er een gebrek ontstaat als u pas net met de auto rijdt. Gebeurt dit binnen 6 maanden en bij normaal gebruik? Dan hoeft u ons niets te betalen om dit verborgen gebrek te laten verhelpen. ( zie uitsluitingen onder de button garantie )

Andere garanties van Autohuis Bakker 

Voor mensen die hun auto extra willen beschermen tegen verborgen gebreken en de bijkomende kosten die hierbij komen, bieden wij nog extra garantiepakketten aan. Dit is het Select pakket en het GGG garantiepakket. Het Select pakket biedt garantie tot 12 maanden of 15.000 kilometer en het GGG garantiepakket biedt u de optie om de garantie te claimen in u eigen woonplaats waarvan de kosten €395 zijn. Ook hebben wij een basis garantiepakket welke standaard bij de afleverprijs is inbegrepen op auto's met een prijs boven de € 4.500,- en met minder dan 200.000km.

Wilt u meer weten over onze garantiepakketten? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Contact opnemen

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto