Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Gebruikte auto kopen?

Door een gebruikte auto te kopen, kunt u honderden tot duizenden euro's besparen. En waar tweedehands auto's vroeger niet altijd van hoge kwaliteit waren, is dit tegenwoordig wel anders. Zeker als u uw occasion bij een betrouwbare dealer als Autohuis Bakker koopt, gaat u met een kwalitatief hoogwaardig, veilig én mooi voertuig naar huis. 

Bekijk onze occasions

Een jong gebruikte auto kopen 

Autohuis-Bakker-3

Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van jonge occasions, ofwel occasions van recente bouwjaren. Uiteraard verkopen wij ook auto's van minder recente bouwjaren, maar een groot deel van de occasions in onze showroom is maximaal vijf jaar oud. Wilt u een jonge occasion aanschaffen waar u nog vele jaren mee rond kunt rijden? Dan zit u bij Autohuis Bakker zeker goed. 

Aankoopadvies van een expert 

Wij vinden het belangrijk dat u de perfecte occasion mee naar huis kunt nemen. Daarom geven wij u graag geheel vrijblijvend aankoopadvies in onze showroom. En omdat er enkel ervaren experts in onze showroom rondlopen om u te helpen, krijgt u bij Autohuis Bakker altijd aankoopadvies van een echte specialist. Wat voor eisen, wensen en verwachtingen u ook heeft: wij helpen u de perfecte occasion te zoeken in ons grote aanbod. 

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in de showroom 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons huidige aanbod jonge occasions? Kom dan gerust langs in onze showroom. U kunt ons aanbod occasions ook op de website bekijken. Heeft u hier een mooie auto gevonden? Dan kunt u naar onze showroom komen om dit voertuig in het echt te bekijken en te testen. En wilt u meer weten over een auto op onze website? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. Niet alleen in de showroom, maar ook telefonisch of per mail.

Wat onze klanten over ons zeggen

Jps Deventer

Super goede service en attentheid,klantvriendelijk,ruim meedenkend..niets om over te klagen..ben super blij met mijn nieuwe auto en dik tevreden met Autohuis Bakker !

Anoniem

Zeer gastvrij, ondanks dat de eigenaar alleen is heb je toch zijn onvoorwaardelijke aandacht. Erg prettig zaken gedaan en blij met de Renault Clio

van der Geld

Super in alle opzichten vorige week mijn 2e aankoop bij Autohuis Bakker mogen doen en net als de vorige aankoop niets op aan te merken! ik koop mijn auto's nergens anders meer prima service!

Klantbeoordelingen

feedback-sterren
50 beoordelingen

Bekijk alle

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto