Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

2dehands auto Hoogeveen

De markt voor 2dehands voertuigen wordt alsmaar groter in Nederland. Dit komt niet alleen omdat meer mensen een occasion aan willen schaffen, maar ook zeker omdat voertuigen steeds langer mee gaan. Omdat voertuigen langer mee gaan, kunnen ze vaker van eigenaar wisselen en komen er meer soorten occasions op de markt. Autohuis Bakker is uw dealer uit Assen, nabij Hoogeveen en Groningen, met een groot aanbod hoogwaardige tweedehands wagens. 

Waarom een tweedehands auto?

De belangrijkste reden om een occasion te kopen, is omdat een occasion veel goedkoper is dan een wagen die net uit de fabriek komt. Zeker als u onverwacht een nieuw voertuig aan moet schaffen of als u een extra voertuig wil kopen, is dit een groot voordeel. In dit geval wilt u namelijk niet te veel geld uitgeven aan uw nieuwe voertuig en bij een occasion is dit ook zeker niet nodig. 

Daar komt nog bij dat aanbod occasions de afgelopen jaren erg groot is geworden. Ook als u specifieke wensen heeft voor uw occasion, kunt u gewoon een voertuig vinden dat helemaal bij u past. 

Een tweedehands wagen kopen bij Autohuis Bakker

Door onze vele jaren ervaring in het vak, weten wij precies waar we de beste occasions moeten kopen. Hierdoor is ons aanbod niet alleen erg groot en divers, maar bestaat ons aanbod bovendien alleen uit de beste occasions van het moment. Bent u nieuwsgierig geworden naar de wagens die wij in ons aanbod hebben opgenomen? Kom dan naar onze showroom in Assen ( Drenthe ) en u kunt alle wagens in ons aanbod bewonderen. Wilt u een proefrit maken, dan is dit uiteraard gewoon mogelijk. Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u alles kunnen vertellen over onze 2dehands voertuigen.

Bekijk onze occasions  Autohuis-Bakker-1

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto