Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Gebruikte auto kopen Drenthe 

Wilt u een tweedehands auto kopen? Dan bent u bij Autohuis Bakker aan het juiste adres. Autohuis Bakker is uw professionele, ervaren en betrouwbare autodealer uit Assen in Drenthe. Door de jaren heen hebben wij al veel klanten blij gemaakt met een mooie en veilige occasion. Ook voor u zoeken wij graag de perfecte tweedehands auto in onze ruime showroom. 

Bekijk onze occasions
 

Een occasion van een bekend merk 

Showroom-achter-Renault-Peugeot

Wij verkopen enkel occasions van hoge kwaliteit. Dit zijn auto’s van bekende merken met een zeer goede reputatie. Denk hierbij aan BMW, maar ook aan Audi, Renault, Citroën, Chevrolet, Skoda, Seat en ga zo maar door. Wat uw favoriete automerk ook is: u vindt een mooie occasion van deze bekende fabrikant in onze showroom in Assen. 

Gegarandeerd een goede investering 

Alleen auto’s die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, worden in onze showroom verkocht. En twijfelen wij over de veiligheid van een auto? Dan zullen wij deze niet verkopen. Bij ons doet u dan ook altijd een goede investering inclusief BOVAG garantie

Ook goed om te weten: wij verkopen onze occasions altijd met nieuwe APK. Als u een auto koopt, weet u dan ook zeker dat dit voertuig aan de actuele kwaliteits- en veiligheidseisen van deze strenge keuring voldoet.
Bovendien weet u zeker dat u de komende tijd geen APK uit hoeft te laten voeren. 

Ons actuele aanbod occasions bekijken 

U kunt ons actuele aanbod occasions in onze showroom in Assen bekijken, maar onze auto’s staan ook op de website. Niet alleen met duidelijke foto's, maar ook met uitgebreide productomschrijving en belangrijke specificaties. Wilt u meer weten over een van onze auto’s? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag voor u over gaat tot het kopen van een gebruike auto.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto