Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Gebruikte auto kopen Friesland 

Wilt u een gebruikte auto kopen bij een professionele en betrouwbare dealer? Dan zit u goed bij Autohuis Bakker. Wij zijn de occasion expert van Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland. Koopt u uw tweedehands auto bij ons, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Dit wil zeggen dat u een mooie, hoogwaardige en veilige auto koopt, waar u vele jaren met veel plezier in rond kunt rijden. 

Bekijk onze occasions
 

Voor ieder wat wils 

Renault-Autohuis-Bakker

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten de perfecte auto kunnen vinden in onze showroom. Daarom verkopen wij vele verschillende occasions. Denk hierbij aan zakelijke auto’s van merken als BMW en Audi, maar ook aan praktische voertuigen van fabrikanten als Skoda, Seat en Renault. Of u nu een sportieve auto wilt kopen of een mooie gezinsauto zoekt: u slaagt bij Autohuis Bakker. 

Een gebruikte auto met nieuwe APK 

Koopt u uw occasion in onze showroom, dan heeft u diverse zekerheden. Ten eerste weet u zeker dat uw auto aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Wij verkopen namelijk enkel zeer hoogwaardige en uiteraard veilige auto’s. Daarnaast heeft u de garantie dat uw occasion goed nagekeken is, door een of meerdere experts. 

Bovendien heeft uw occasion altijd een nieuwe APK. Dit vinden wij belangrijk, want een APK bewijst kwaliteit en veiligheid. Bovendien bespaart u geld met een nieuwe APK, want deze keuring garandeert dat uw auto op de korte termijn geen nieuwe APK nodig heeft. 

Een gebruikte auto kopen? Kom langs! 

Wilt u een mooie, jonge en hoogwaardige occasion kopen? Kom dan langs in onze showroom in Assen, in de directe omgeving van Friesland. Meer weten over onze occasions? Stel uw vraag dan in onze showroom of neem contact met ons op via het contactformulier of op telefoonnummer 0592-481153

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto