Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Gebruikte auto kopen Groningen 

De nieuwe auto’s in de reclames op televisie zien er geweldig uit, maar zijn wel erg prijzig. Wilt u een mooie, hoogwaardige en veilige auto rijden, zonder dat u hier al uw spaargeld aan uit moet geven of een dure lening voor af moet sluiten? Koop dan geen gloednieuwe auto, maar ga naar Autohuis Bakker om een gebruikte auto te kopen. 

Bekijk onze occasions
 

Waarom een gebruikte auto kopen? 

Saab-Autohuis-Bakker

Door een gebruikte auto te kopen, bespaart u veel geld. Het geld dat u niet aan uw auto uit hoeft te geven, kunt u gebruiken om uw vaste lasten te betalen, een leuke dag uit te organiseren of lekker op vakantie te gaan. En koopt u uw auto bij Autohuis Bakker? Dan weet u zeker dat u een hoogwaardige occasion mee naar huis neemt inclusief garantie, ondanks de zeer lage prijs van het voertuig. 

De voordelen van een jonge occasion 

Autohuis Bakker is gespecialiseerd in het verkopen van jonge occasions, ofwel tweedehands auto’s van recente bouwjaren. Jonge occasions zijn niet alleen moderner dan oudere auto’s, maar zien er bovendien beter uit. Daar komt nog bij dat de meeste jonge occasions nog niet zo veel kilometers hebben gemaakt. Dit betekent dat de auto’s langer mee gaan dan oudere occasions. 

Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze showroom 

Bent u nieuwsgierig naar ons huidige aanbod gebruikte auto’s? Breng dan een bezoek aan onze showroom, want hier kunt u maar liefst 60 occasions bewonderen. Onze showroom is gevestigd in Assen, een woonplaats in Drenthe. Vanuit Groningen bent u in een mum van tijd in onze grote hal vol occasions. 

Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u naar onze showroom rijdt om onze occasions te bewonderen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0592-481153 of stuur ons een e-mail

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto