Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Gebruikte auto kopen Overijssel 

Wilt u een mooie, comfortabele en veilige auto kopen zonder hier al uw spaargeld aan uit te moeten geven? Dan raden wij u aan om een occasion aan te schaffen. Een jonge occasion is van dezelfde hoge kwaliteit als een gloednieuwe auto, maar is wel beduidend goedkoper. Wilt u niet te veel geld uitgeven aan uw vervoer, dan is een gebruikte auto kopen zeker interessant voor u. 

Bekijk onze occasions
 

Autohuis Bakker: dé occasiondealer van Drenthe 

Showroom-achter-Renault-Peugeot

Natuurlijk wilt u uw occasion bij een professionele, betrouwbare en ervaren autodealer kopen. Autohuis Bakker is één van de grootste occasiondealers van Drenthe en omgeving. Wij zijn gevestigd in het Drentse Assen, maar hebben ook veel klanten in Friesland, Groningen en Overijssel. Woont u in Overijssel? Dan bent u meer dan welkom in onze grote showroom om een mooie occasion te zoeken. 

Een occasion met onderhoudshistorie en nieuwe APK 

Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat voor auto u mee naar huis neemt. Daarom zijn vrijwel al onze occasions voorzien van een volledige onderhoudshistorie. De onderhoudshistorie van een voertuig geeft u inzicht in de schade- en onderhoudsgeschiedenis van de auto. Bovendien krijgt u altijd een nieuwe APK bij uw occasion. Dit betekent dat u uw occasion op de korte termijn niet weg hoeft te brengen voor een nieuwe keuring. Daarnaast verlenen wij standaard BOVAG garantie bij iedere auto. 

Direct ons grote aanbod occasions bekijken 

Wij hebben een zeer groot aanbod occasions. U kunt ons aanbod in onze showroom bekijken, maar ook op de website. Heeft u onze auto’s op de website bekeken en wilt u meer weten over een specifiek voertuig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag en kunnen u ook altijd geheel vrijblijvend professioneel aankoopadvies geven. Niet alleen in onze showroom, maar ook telefonisch of per e-mail.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto