Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Wij zijn tweede paasdag open van 11.00 uur tot 17.00 uur.

 

Welkom bij Autohuis Bakker!

Autohuis Bakker is één van de grootste occasiondealers van Assen ( Drenthe ) en omstreken, makkelijk te bereiken via onder andere de A28 vanuit Groningen of Zwolle.
Ons ruime aanbod bestaat uit hoofdzakelijk uit Nederlandse occasions met een volledige onderhoudsgeschiedenis en voorzien van een Nationale Autopas.
Uw auto word afgeleverd inclusief een onderhoudsbeurt, tenaamstelling een nieuwe APK en met Bovag garantie  ( * auto's boven de € 4.500,- met minder dan 200.000 km ). Dat zijn de zekerheden van Autohuis Bakker. Standaard scherpste prijs en geen afleverkosten!

Het beste advies

Voor de klant die persoonlijke aandacht op prijs stelt en een bijbehorend helder en gedegen advies wil is bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in de in- en verkoop van auto's kunt u van ons een objectief en betrouwbaar advies verwachten, want laten we eerlijk zijn een auto kopen is al spannend genoeg toch?

Kortom, voor een eerlijk en vakkundig advies! Autohuis Bakker!

 

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto