Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Ik verkoop mijn auto

Wanneer u eenmaal besloten heeft dat u uw auto wilt verkopen, dan heeft u dat natuurlijk het liefst zo snel en betrouwbaar mogelijk geregeld. Waarom niet uw auto verkopen via Autohuis Bakker? Dan weet u zeker dat u er een eerlijke prijs voor krijgt! 

Erwin-Bakker-Autohuis-Bakker
Koen-Karssens-Autohuis-Bakker

 

Heeft u een vraag?

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen met u kijken we naar de staat van onderhoud van uw auto, het aantal gereden kilometers en de belangrijkste kenmerken van uw voertuig. Zijn er onderdelen die vervangen of gerepareerd moeten worden, voordat de auto naar een volgende eigenaar kan gaan? Dit zijn allemaal factoren die bepalend zijn voor de waarde. Op basis van deze gegevens bieden wij u een prijs voor uw voertuig waar zowel u als wij tevreden over kunnen zijn. 

Uiteraard is het essentieel dat u alle benodigde papieren van de auto meeneemt. Wij schrijven het voertuig dan over en betalen u het bedrag uit: snel en betrouwbaar. 

Offerte aanvragen met inruil, elke auto mogelijk!

Bij Autohuis Bakker kunt u ook een offerte met inruil aanvragen. Op die manier is het mogelijk om voor een zeer voordelige prijs een nieuwe/gebruikte auto aan te schaffen. Kortom, heeft u interesse in één van onze occasions en wilt u een auto ter inruil aanbieden? Vraag een inruilvoorstel aan! Wilt uitsluitend uw auto verkopen? Dank kunt u ook bij ons terecht! 

Vraag een offerte aan

Autohuis Bakker is één van de grootste occasiondealers in Assen. Dus welke optie uw voorkeur ook heeft, bij ons bent u verzekerd van de meest voordelige prijs. 

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto