Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Goedkope occasions 

Wilt u een auto aanschaffen, maar wilt u hier niet al uw spaargeld aan uitgeven? Dan kunt u ervoor kiezen om een occasion te kopen. Een occasion is goedkoper dan een nieuwe auto. En als u een hoogwaardige occasion koopt bij een betrouwbare dealer als Autohuis Bakker, doet u ook met uw beperkte budget een uitstekende investering. 

Bekijk onze occasions

Goedkope occasions van hoge kwaliteit 

Wij verkopen goedkope occasions van uitstekende kwaliteit. Alleen de occasions die aan onze strenge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen, worden in onze showroom verkocht. Doorgaans gaat het om ex-leaseauto’s, maar ook standaard occasions van hoge kwaliteit worden aan ons aanbod toegevoegd. 

Autohuis-Bakker-1

Waarom Autohuis Bakker? 

Koopt u uw occasion bij Autohuis Bakker, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Wij verkopen niet alleen occasions van uitstekende kwaliteit, maar bieden onze klanten bovendien vele extra’s. 

Zo koopt u bij ons altijd een occasion met: 

  • Complete onderhoudshistorie
  • Nationale Autopas
  • BOVAG garantie

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten en services. U kunt ons bellen, maar wij zijn ook per mail bereikbaar. 

Peugeot-Autohuis-Bakker

Bekijk ons actuele aanbod 

U kunt ons actuele aanbod occasions op de website bekijken. En ziet u de occasions liever in het echt? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Deze is iedere maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur geopend. Op zaterdag openen wij de showroom om 10:00 uur en sluiten we om 17:00 uur. 

Wilt u meer weten over ons bedrijf of over een occasion op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar en beantwoorden uw vraag/vragen via beide kanalen graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op 

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto