Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasion kopen 

Wilt u een occasion kopen? Dan zit u goed bij Autohuis Bakker. Wij kunnen u niet alleen een hoogwaardige, veilige én mooie occasion verkopen, maar nemen bovendien uw huidige auto over. Mocht u uw huidige auto willen verkopen, dan doen wij een goed bod.

Bekijk onze occasions

Waarom een tweedehands auto kopen? 

Voorgevel-Showroom-Seat-Audi

Op televisie ziet u regelmatig reclames van bekende automerken. De auto's in deze reclames zien er geweldig uit, maar zijn wel erg prijzig. De meeste mensen kunnen of willen niet zo veel geld uitgeven aan een nieuwe auto. Voor hen is het aanschaffen van een tweedehands auto een goede oplossing. 

Een tweedehands auto is veel goedkoper dan een nieuwe auto. Dit komt simpelweg omdat deze auto niet gloednieuw is, maar al enige tijd aan het verkeer heeft deelgenomen. Wel is een tweedehands auto altijd van hoge kwaliteit. Bij Autohuis Bakker worden namelijk alleen occasions verkocht die aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. 

Een jonge tweedehands auto aanschaffen 

Autohuis Bakker is gespecialiseerd in de verkoop van jonge occasions. Dit zijn tweedehands auto's met recente bouwjaren, zoals de jaren 2015, 2016, 2017 en zelfs 2018. Wilt u toch een oudere tweedehands auto aanschaffen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij laten u graag een van onze oudere occasions zien. 

Een aantrekkelijk bod op uw auto 

Heeft u niet voldoende plek om twee auto's te parkeren? Dan kunt u uw huidige auto aan ons verkopen. Wij geven u altijd een realistisch bod op uw huidige auto. Verkoopt u uw auto aan Autohuis Bakker, dan heeft u de garantie dat u hier een eerlijke prijs voor krijgt. Wilt u meer informatie over het aanschaffen van een tweedehands auto of het verkopen van uw huidige auto? Dan kunt u contact opnemen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto