Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasions Assen 

Een goede auto gaat lang mee, maar zelfs de beste auto's zijn na vele jaren intensief gebruik aan vervanging toe. Werkt uw auto niet meer naar behoren, is uw auto kapot of voldoet uw voertuig simpelweg niet meer aan uw eisen? Dan kunt u een occasion aanschaffen bij Autohuis Bakker. Wij verkopen geen oude occasions, maar hebben voornamelijk jonge tweedehands auto's in ons aanbod. 

Bekijk onze occasions
 

Jonge en moderne occasions 

Volvo-Autohuis-Bakker

Wij hebben ons niet voor niets gespecialiseerd in de verkoop van jonge tweedehands auto's. Tweedehands auto's van een recent bouwjaar zien er namelijk niet alleen goed uit, maar zijn bovendien op en top modern. Vindt u het belangrijk dat uw auto voorzien is van handige en innovatieve snufjes? Dan kunt u een jonge occasion kopen. Een groot voordeel van een occasion, is dat deze auto goedkoper is dan een gloednieuwe auto. Ook mét al die moderne snufjes! 


Advies bij het kopen van een occasion 

Wij begrijpen dat u niet zomaar een auto mee naar huis wil nemen: u wil een auto kopen die echt bij u past en bovendien aan al uw kritische eisen en specifieke wensen voldoet. Wij kunnen u helpen deze auto te vinden. Kom naar onze showroom in Assen, geef aan wat u precies zoekt en wij helpen u in uw zoektocht naar de perfecte occasion. Voor u het weet, heeft u de juiste auto gevonden. Lees ook over onze financieringsmogelijkheden

Bezoek onze ruime showroom in Assen 

Bent u benieuwd welke auto's wij op dit moment verkopen? Kom dan eens langs in onze showroom. U kunt ons aanbod auto's ook op onze website bekijken. Heeft u een auto gezien die u graag nader wil bekijken, dan kunt u direct naar onze showroom rijden. Wij laten u de betreffende auto graag in het echt zien. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0592 481 153 of via e-mail: info@autohuisbakker.nl U kunt tevens bij ons terecht voor onderhoud van uw auto.

 

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto