Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasions Beilen 

Bent u op zoek naar een tweedehands auto? Dan kunt u een auto aanschaffen bij een particulier, maar wij raden u altijd aan om uw occasion bij een professionele en betrouwbare dealer te kopen. Koopt u uw occasion bij Autohuis Bakker nabij Beilen, dan weet u namelijk zeker dat u een goede investering doet. 

Bekijk onze occasions
 

Jonge en moderne occasions 

Autohuis-Bakker-1

Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van jonge en moderne occasions. De auto’s die wij verkopen, hebben vrijwel allemaal een recent bouwjaar. Dit biedt u als koper enkele garanties. Bij Autohuis Bakker weet u bijvoorbeeld zeker dat u een moderne auto koopt, met innovatieve snufjes. Ook bent u verzekerd van hoge kwaliteit en optimale veiligheid. 

Inzicht in het schade- en onderhoudsverleden 

De meeste auto’s die wij verkopen, hebben geen schadeverleden. Wel hebben alle auto's uiteraard een onderhoudsverleden. Als u een occasion koopt bij Autohuis Bakker, krijgt u altijd inzicht in dit onderhoudsverleden. En heeft een auto toch (lichte) schade gehad in het verleden? Dan wordt dit zeker niet achtergehouden. Ook in het schadeverleden krijgt u volledig inzicht. 

De perfecte auto vinden 

Wij helpen u graag de perfecte auto te vinden in onze grote showroom in Assen, een woonplaats in de buurt van Beilen. Kom op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag bij ons langs, er lopen genoeg medewerkers rond die u graag helpen de juiste occasion te vinden. Tevens kunt u bij ons terecht voor de financiering van uw auto.

En komt u liever in de avond langs? Dan is dit ook mogelijk. Wel moet u in dit geval een afspraak maken. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 0592-481 153, via e-mailadres info@authuisbakker.nl  of via het contactformulier.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto