Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasions Drachten 

Hoewel de gloednieuwe auto's in de televisiereclames er hartstikke aantrekkelijk uit zien, kiezen steeds meer mensen ervoor een occasion te kopen. Dit is niet voor niets het geval. Tweedehands auto's zijn namelijk altijd goedkoper dan nieuwe auto's. Ook zijn jonge occasions voordeliger dan auto's die gloednieuw uit de fabriek komen. En koopt u de juiste occasion? Dan ziet u niet eens dat het om een tweedehands auto gaat. Alle tweedehands auto's van Autohuis Bakker zien er zo goed als nieuw uit. 

Bekijk onze occasions
 

De occasions van Autohuis Bakker 

Autohuis-Bakker-3

In onze showroom in Assen, in de directe omgeving van Drachten, vindt u voornamelijk jonge tweedehands auto's. Dit zijn tweedehands auto's van recente bouwjaren, zoals 2013, 2014, 2015, 2016 en zelfs 2017. De auto's die wij verkopen, zien er goed uit en zijn bovendien uiterst modern. Ze hebben de innovatieve snufjes die u vandaag de dag in een moderne auto verwacht en rijden dan ook extra comfortabel. 

Bovendien zijn al onze auto's uiterst veilig. Wij voeren namelijk altijd een uitgebreide kwaliteits- en veiligheidscontrole uit voor wij een auto toevoegen aan ons grote aanbod. Kortom, bij Autohuis Bakker doet u altijd een goede investering. 

Ons actuele aanbod bekijken 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de perfecte occasion kan kopen. Daarom hebben wij een groot aanbod tweedehands auto's, die regelmatig aangevuld wordt met nieuwe exemplaren. U kunt ons actuele aanbod in de showroom bekijken, maar ook op onze website. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw auto.

Heeft u een vraag over een van de auto's op onze site? Dan kunt u contact met ons opnemen. Bovendien bent u altijd welkom in onze showroom om uw vraag hier te stellen en uw favoriete occasion in het echt te bekijken. En kunt u overdag niet bij ons langskomen? Dan kunt u een afspraak maken in de avonduren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0592-481153

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto