Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasions Drenthe 

Wilt u een tweedehands auto kopen? Dan kunt u een particulier benaderen, maar wij raden u altijd aan om uw auto bij een betrouwbare dealer te kopen. Koopt u uw occasion bij een betrouwbare partij als Autohuis Bakker, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. U koopt een mooie occasion van hoge kwaliteit, waar u vele jaren plezier van heeft. 

Bekijk onze occasions
 

Occasions van recente bouwjaren Autohuis-Bakker-8

Autohuis Bakker is gespecialiseerd in het verkopen van auto's van recente bouwjaren. Wij verkopen wat oudere auto’s, maar de meeste auto’s in ons aanbod hebben de fabriek nog niet zo lang geleden verlaten. Dit is gunstig voor u, want dit betekent dat uw occasion van Autohuis Bakker op en top modern is. Dit brengt diverse voordelen met zich mee, zowel op het gebied van rijcomfort als op het gebied van veiligheid. 


Een betrouwbare autodealer in Drenthe 

Wij vinden het belangrijk dat u bij ons een zeer hoogwaardige occasion kunt kopen. Daarom nemen wij niet alle auto’s waar wij mee in aanraking komen, op in ons aanbod. Alleen de mooiste, beste en meest veilige auto’s krijgen een plekje in onze showroom. En om er zeker van te zijn dat een mooie auto ook écht goed is, nemen wij deze uitvoerig onder de loep. Bij Autohuis Bakker bent u verzekerd van kwaliteit. 

Ons huidige aanbod bekijken 

Wilt u een occasion kopen? Dan is het goed om te weten welke occasions wij op dit moment in ons aanbod hebben. U kunt ons aanbod tweedehands auto’s in onze showroom in Drenthe bekijken. En bekijkt u ons actuele aanbod liever online? Dan is dit ook mogelijk. Als u een mooie auto heeft gezien op de website, bent u uiteraard welkom in onze showroom. Wilt u eerst vrijblijvend meer informatie? Bel ons dan op telefoonnummer 0592-481153 of vul ons contactformulier op de website in. 

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto