Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasions Friesland 

Steeds meer mensen kiezen ervoor een auto te leasen. Door een auto te leasen, voorkomt u dat u de hoge aankoopprijs van een nieuwe auto direct moet betalen. Helaas is leasen wel prijzig. U betaalt namelijk rente over de hoge aanschafprijs van uw auto. Wilt u een hoge rente vermijden? Lease dan geen auto, maar koop een occasion bij Autohuis Bakker. 

Bekijk onze occasions
 

Een groot aanbod occasions  

Autohuis-Bakker-1

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verkopen van hoogwaardige occasions, ofwel tweedehands auto’s. Koopt u een occasion uit ons grote aanbod, dan krijgt u een mooie, jonge en betrouwbare auto met een korte geschiedenis. Niet voor een hoge prijs, maar voor een aantrekkelijk lage investering. En omdat u uw auto niet hoeft te leasen, betaalt u geen rente. 

Met APK én garantie 

Wij vinden het belangrijk om u zekerheid te bieden bij het aanschaffen van uw occasion. Daarom bieden we onze tweedehands auto's in Friesland niet alleen aan met nieuwe APK keuring, maar bieden we ook altijd een garantie op de occasion die u koopt. Bij Autohuis Bakker weet u simpelweg zeker dat u een goede investering doet. 

Een nieuwe auto nodig? Kom langs! 

Heeft u een nieuwe auto nodig, bijvoorbeeld omdat uw huidige voertuig aan vervanging toe is? Kom dan langs in onze showroom in Assen, een woonplaats in de provincie Drenthe. 

Woont u niet in de buurt en wilt u niet voor niets naar onze showroom komen? Bekijk ons aanbod tweedehands auto's dan op de website. Als u een occasion heeft gezien die u mooi vindt, bent u alsnog van harte welkom in onze grote showroom. U kunt uw favoriete auto hier bekijken, maar u kunt ook een testrit maken. Meer weten? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0592-481153 of ons mailen via info@autohuisbakker.nl.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto