Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasions Groningen 

Wilt u een auto kopen? Dan kunt u een peperdure auto aanschaffen die net uit de fabriek komt, maar u kunt er ook voor kiezen om een occasion te kopen. Een occasion is beduidend goedkoper dan een gloednieuwe auto. En koopt u een jonge occasion bij Autohuis Bakker, dan merkt u niet eens dat dit voertuig al gebruikt is. 

Bekijk onze occasions
 

Het aanbod van Autohuis Bakker 

Autohuis-Bakker-2

Autohuis Bakker is gespecialiseerd in het verkopen van jonge occasions. Het gaat om tweedehands auto’s van recente bouwjaren, voornamelijk van Nederlandse afkomst. U kunt bij ons een mooie occasion van het bekende merk Audi kopen, maar wij verkopen ook auto’s van de merken BMW, Chevrolet en Citroën. Wat voor auto u ook zoekt: u slaagt bij Autohuis Bakker. 

De zekerheden van Autohuis Bakker 

Wij begrijpen dat het spannend is om een occasion te kopen. Om u zo veel mogelijk zekerheden te bieden bij het aanschaffen van een tweedehands auto, bieden wij diverse services. Ten eerste hebben al onze tweedehands auto’s recent een APK keuring gehad. Ook worden al onze voertuigen met een garantie verkocht en u kunt eenvoudig uw financiering van uw auto regelen. 

En om u nog meer tegemoet te komen bij het aanschaffen van uw occasion, zetten wij uw auto voor u op naam. Dit hoeft u zelf niet te regelen. 

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs! 

Bent u nieuwsgierig naar ons huidige aanbod tweedehands auto’s? Kom dan naar onze showroom in Assen, een Drentse woonplaats in de directe omgeving van Groningen. In onze showroom kunt u maar liefst 60 auto’s bekijken. Ook kunt u ons aanbod op de website zien. Heeft u online een auto gezien die u mooi vindt? Kom dan naar onze vestiging in Assen en bekijk uw favoriete occasion in het echt. Eerst meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0592-481153

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto