Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasions Heerenveen 

Is uw auto door vele jaren intensief gebruik nu toch echt afgeschreven? Kom dan naar Autohuis Bakker en koop hier een jonge occasion voor een zeer aantrekkelijke prijs. En gaat u voor het eerst een auto kopen? Dan bent u uiteraard ook welkom in onze showroom in Assen, in de directe omgeving van Heerenveen. Wij helpen u graag de perfecte occasion te vinden, die u als uw allereerste eigen auto kunt aanschaffen. 

Bekijk onze occasions
 

Geld besparen met een tweedehands auto 

Autohuis-Bakker-9

Door een occasion te kopen, bespaart u altijd geld. Een tweedehands auto heeft namelijk altijd een lagere aankoopprijs dan een nieuwe auto uit de fabriek van een bekend merk als BMW, Audi of Renault. Wilt u niet al uw spaargeld uitgeven aan uw auto? Dan raden wij u zeker aan ons aanbod occasions eens te bekijken. Ook als u een lening af wil sluiten voor uw auto en niet te veel geld wil lenen, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Zo goed als nieuw 

Bij Autohuis Bakker koopt u geen oude en versleten occasion. Wij verkopen namelijk vrijwel alleen jonge tweedehands auto's, ofwel auto's die nog niet zo lang geleden uit de fabriek zijn gerold. Koopt u uw occasion bij Autohuis Bakker, dan ziet u bijna niet dat het om een tweedehands auto gaat. Uw auto lijkt zo goed als nieuw. 

Autohuis Bakker: professioneel, betrouwbaar en transparant 

Autohuis Bakker is uw professionele, betrouwbare en transparante occasiondealer uit Assen en omgeving. Wilt u uw occasion bij een goede partij kopen? Dan zit u bij ons zeker goed. U krijgt bij ons altijd garantie op uw occasion, u krijgt altijd een volledige onderhoudshistorie en u krijgt bovendien een nieuwe APK bij uw tweedehands auto. Meer weten? Dan kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier of bellen op telefoonnummer 0592-481153.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto