Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasions Hoogeveen 

U kunt uw tweedehands auto bij een particulier kopen, maar dan weet u nooit precies wat voor voertuig u mee naar huis neemt. Een particulier kan vaak niet veel informatie geven over zijn of haar auto. En hoe weet u zo zeker dat de kilometers op de teller van de auto wel kloppen? Als u een goede investering wil doen, kunt u uw auto beter bij een betrouwbare dealer kopen. In Hoogeveen en omgeving is Autohuis Bakker uw occasion expert. 

Bekijk onze occasions
 

Een occasion met garantie 

Renault-Autohuis-Bakker

Wij verkopen alleen occasions die aan onze strenge eisen voldoen. Om te controleren of een auto inderdaad aan onze veiligheids- en kwaliteitseisen voldoet, nemen wij deze uitgebreid onder de loep. Komt een auto door ons onderzoek heen? Dan wordt deze aangeboden in onze showroom. Als u deze auto koopt, krijgt u altijd garantie op het voertuig. Wij zijn er namelijk zeker van dat de auto in kwestie van uitstekende kwaliteit is. 

Inzicht in de onderhoudshistorie 

Voor u een auto koopt, wilt u wel weten of dit voertuig in het verleden grote schade heeft gehad en of de auto in kwestie regelmatig onderhouden is. Een particulier kan u dit vaak niet vertellen of kan zelfs liegen over de schade- en onderhoudshistorie van een auto. Koopt u uw occasion bij Autohuis Bakker, dan krijgt u hier vrijwel altijd een uitgebreid rapport over de schade- en onderhoudshistorie bij.
Zo weet u precies wat voor voertuig u mee naar huis neemt. 

Ons huidige aanbod occasions 

Op onze website kunt u zien welke tweedehands auto's wij op dit moment verkopen. En heeft u een mooie auto gevonden, die u graag een keer in het echt bewondert? Kom dan naar onze showroom. Onze showroom vindt u in Assen, een woonplaats bij Hoogeveen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 0592 481 153 of via e-mail: info@autohuisbakker.nl. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw eigen auto.

 

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto