Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasions Overijssel 

Wilt u een tweedehands auto kopen? Dan bent u bij Autohuis Bakker aan het juiste adres. Wij verkopen een groot aantal tweedehands auto’s van diverse bekende automerken, waaronder BMW, Audi en Renault. Wat voor auto u ook zoekt: de kans is groot dat u de perfecte occasion in onze showroom tegenkomt. U kunt deze auto direct mee naar huis nemen, om er vervolgens vele jaren lang met veel plezier in rond te rijden. 

Bekijk onze occasions
 

Jonge en betrouwbare occasions

Autohuis-Bakker-3

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van jonge occasions, ofwel tweedehands auto’s van recente bouwjaren. Jonge auto’s zien er niet alleen beter uit dan oudere voertuigen, maar zijn bovendien veiliger en dus betrouwbaarder. Voor een mooie en hoogwaardige occasion bent u bij ons dan ook zeker aan het juiste adres. 

Daar komt nog bij dat u bij Autohuis Bakker altijd een occasion koopt met nieuwe APK. En wilt u de volledige onderhoudshistorie van een auto zien?
Dan is dit ook geen enkel probleem. Wij kunnen deze vrijwel altijd overleggen. 


Een occasion kopen met garantie 

Het kopen van een auto is altijd spannend. Wij willen uw zorgen bij de aanschaf van uw occasion zo veel mogelijk uit handen nemen. Dit doen wij niet alleen door uw auto te verkopen met nieuwe APK, maar ook door u garantie te geven op uw aankoop. Wat voor auto u ook koopt: bij Autohuis Bakker krijgt u altijd garantie op dit voertuig. Bij eventuele problemen, al is de kans nog zo klein dat deze voor zullen doen, staat u er dan ook nooit alleen voor. 

Bezoek onze ruime showroom 

Autohuis Bakker heeft een ruime showroom in Assen, in de directe omgeving van Overijssel. Hier bent u meer dan welkom om ons aanbod auto's te bewonderen. Wilt u eerst meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0592-481153 of via ons contactformulier

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto