Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasions specialist in Assen 

Wilt u een tweedehands auto kopen? Dan kunt u Marktplaats afstruinen en uw auto aanschaffen bij een particulier, maar wij raden u toch aan om uw aankoop te doen bij een betrouwbare dealer. Autohuis Bakker is uw occasions specialist in Assen en omgeving. Koopt u een auto uit onze showroom, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. 

Bekijk onze occasions

Uw ervaren en betrouwbare occasiondealer 

Autohuis Bakker is al jaren actief in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van occasions van recente bouwjaren en hebben door de jaren heen een grote klantenkring opgebouwd. Al honderden klanten uit Assen en omgeving hebben een jonge occasion in onze showroom aangeschaft. Deze klanten kunnen beamen dat Autohuis Bakker een ervaren en betrouwbare occasiondealer is. 

showroom-voor-Fiat-Opel

Autohuis Bakker: voor ieder wat wils 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan slagen in onze showroom. Daarom hebben wij een groot aanbod occasions, met voor ieder wat wils. Wat voor auto u ook wil rijden en wat voor budget u ook heeft voor uw nieuwe voertuig: u slaagt bij Autohuis Bakker. En heeft u advies nodig om de ideale auto te kunnen kopen? Dan is dit geen probleem. Kom naar onze showroom en onze experts helpen u met alle liefde en plezier om een geweldige auto aan te schaffen. 

Ons huidige aanbod occasions bekijken 

Bent u nieuwsgierig naar ons huidige aanbod occasions? Neem dan een kijkje op onze website. Hier worden alle occasions in ons aanbod getoond, met duidelijke foto en een uitgebreide omschrijving. Wilt u een auto in het echt bewonderen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Wilt u meer weten over een auto in ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vraag of vragen graag.

contact opnemen

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto