Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasions Veendam 

Autohuis Bakker is uw occasiondealer in Veendam en omgeving. Wilt u een jonge, hoogwaardige en moderne occasion kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek onze showroom in Assen en u vindt gegarandeerd een tweedehands auto die aan uw eisen voldoet. 

Bekijk onze occasions
 

Een groot aanbod ex lease auto’s 

Autohuis-Bakker-2

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van ex lease auto’s. Dit zijn auto’s die voorheen als lease auto’s gebruikt werden, maar na het aflopen van het leasecontract stil staan. Ex lease auto’s zijn jong, modern en uiterst veilig. Bovendien worden de auto’s voor een zeer lage prijs verkocht. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op onze website, want hier vindt u een overzicht van alle ex lease auto’s die wij op dit moment verkopen. 

Met onderhoudshistorie en APK 

Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat voor auto u uit onze showroom mee naar huis neemt. Daarom verkopen wij vrijwel al onze occasions met volledige onderhoudshistorie. En om te voorkomen dat u op de korte termijn naar de garage moet voor een APK keuring, bieden wij onze tweedehands auto’s bovendien altijd met nieuwe APK aan. 

Meer weten? Neem gerust contact op 

Heeft u ons aanbod op de website bekeken en wilt u meer weten over een auto die wij verkopen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0592-481153. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Tevens kunt u bij ons de financiering van uw auto regelen. 

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto