Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Occasions Winschoten 

Wilt u een occasion kopen bij een betrouwbare dealer? Kom dan naar onze showroom. Wij verkopen moderne occasions van recente bouwjaren, stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Ook als u in Winschoten woont, bent u meer dan welkom in onze showroom. Onze showroom is namelijk in het nabij gelegen Assen gevestigd. 

Bekijk onze occasions
 

Gegarandeerd een goede investering 

Autohuis-Bakker-8

Koopt u uw tweedehands auto bij Autohuis Bakker, dan doet u gegarandeerd een goede investering. Wij verkopen namelijk alleen occasions van uitstekende kwaliteit. Enkel auto’s die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen, worden in onze showroom te koop aangeboden. 

Om u te laten zien dat wij achter de kwaliteit van onze auto’s staan, geven wij u altijd garantie op uw aankoop. Mocht er toch iets zijn met uw auto, dan staat u er in ieder geval niet alleen voor. Wij doen alles voor honderd procent klanttevredenheid. 

Professionele ondersteuning bij uw financiering 

U kunt uw occasion van Autohuis Bakker met uw spaargeld kopen, maar ook het afsluiten van een lening is mogelijk. Wij kunnen u helpen de financiering van uw occasion rond te krijgen. Hier verdienen wij geen geld mee: wij ondersteunen u simpelweg als onderdeel van onze service. Wij vinden het namelijk belangrijk dat ook u uw perfecte occasion kunt kopen in onze showroom. 

Vragen? Wij staan voor u klaar 

Wilt u meer weten over onze tweedehands auto’s, onze ondersteuning bij financiering of een specifieke auto in ons grote aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod, ons bedrijf of de auto die u mogelijk wil kopen. 

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom als u vragen heeft. Onze klantvriendelijke medewerkers staan hier iedere maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag voor u klaar. U kunt tevens bij ons terecht voor onderhoud van uw auto. 

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto