Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Wat is de beste tijd van het jaar om occasions te kopen? 

Wilt u een occasion kopen? Dan kunt u dit uiteraard het gehele jaar door doen, maar toch kan het verstandig zijn om uw investering te timen. Op bepaalde momenten in het jaar is het namelijk extra interessant om een occasion te kopen. Welke momenten dit zijn, leest u op deze pagina. 

maart en september 

In de maanden maart en september worden er veel nieuwe auto's op de markt gebracht. Als er een nieuwe auto op de markt is gebracht, is hier vaak al snel een run op. Worden er veel auto's tegelijkertijd op de markt gebracht? Dan worden er veel nieuwe auto's tegelijkertijd aangeschaft. De oude auto's van de autobezitters die zich laten verleiden tot de aankoop van een nieuwe auto, worden naar de occasiondealer gebracht. Occasions kopen in maart en september is dan ook zeker interessant te noemen. 

Bekijk al onze occasions 

Showroom-achter-Renault-Peugeot

december en januari 

De maand december is voor veel mensen erg duur. Omdat er veel Sinterklaas- en/of Kerstcadeaus ingekocht moeten worden, zijn minder mensen van plan om een occasion aan te schaffen. Dit maakt het voor u juist extra interessant om een occasion te kopen. Is het rustig bij de dealer, dan heeft u namelijk meer keuze. Bovendien is de kans groter dat u van een goede deal kunt profiteren. Naast de maanden maart en september, zijn de maanden december en januari dan ook zeker goede maanden om een occasion te kopen. 

Een occasion kopen bij Autohuis Bakker 

Wilt u een occasion kopen bij een betrouwbare dealer? Dan bent u bij Autohuis Bakker aan het juiste adres. U kunt ons aanbod occasions op de website bekijken, maar ook in onze showroom. Meer weten? Neem dan gerust contact op en stel uw vraag.

Contact opnemen Occasions bekijken

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto