Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Tweedehands auto kopen 

Wilt u een tweedehands auto kopen? Dan kunt u een kijkje nemen op Marktplaats, maar u kunt ook bij een occasiondealer aankloppen. Koopt u uw auto via Marktplaats bij een particulier, dan weet u nooit zeker of u een goede investering doet. U kunt namelijk een auto met teruggedraaide tellerstand kopen of een auto met verborgen gebreken mee naar huis nemen. Wilt u honderd procent zekerheid bij het aanschaffen van een occasion? Koop uw auto dan liever bij Autohuis Bakker.

Bekijk onze occasions

Occasions van diverse bekende merken 

Autohuis-Bakker-9

Wij hebben altijd een groot aanbod occasions. Deze auto's kunt u op onze website en in onze showroom bewonderen. Alle bekende automerken worden in ons aanbod vertegenwoordigd, zoals Audi, Renault en Peugeot. Bent u het gewend om in een auto van een specifiek merk te rijden? Dan helpen wij u graag een occasion te zoeken van uw favoriete merk. Wilt u juist eens een auto van een ander merk proberen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen u altijd aankoopadvies geven en u mag altijd meerdere occasions uit onze showroom testen. 

Een occasion met nieuwe APK 

Bij Autohuis Bakker koopt u altijd een occasion met nieuwe APK. Dit betekent dat u op de korte termijn niet naar de garage hoeft te gaan voor een nieuwe keuring. Bovendien heeft u de garantie dat u een auto koopt die aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen van de APK keuring voldoet. 

Uw huidige auto verkopen 

Heeft u al een auto en wilt u deze verkopen na de aanschaf van een occasion? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Neem uw auto mee naar onze showroom en wij nemen het voertuig eens goed onder de loep. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantvriendelijke medewerkers helpen u graag.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto