Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

2dehands auto Assen

Door een 2dehands auto te kopen, kunt u veel geld besparen. U koopt een veilige en comfortabele wagen voor u en uw gezin, maar u hoeft hier niet al uw spaargeld voor uit te geven. En omdat Autohuis Bakker Assen in Drenthe een groot aanbod occasions heeft, kunt u gemakkelijk een occasion vinden die voor honderd procent bij u past.

Ons grote aanbod occasions

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan slagen in onze showroom. Daarom verkopen wij niet enkele tweedehands voertuigen, maar hebben we een groot aanbod occasions. In ons aanbod vindt u automaten, maar ook wagens die u nog wel moet schakelen en zelfs enkele semi-automaten. Ook worden er verschillende automerken in ons aanbod vertegenwoordigd, waaronder Audi, BMW, Citroën, Renault, Seat en Skoda. U geeft aan wat voor auto u wilt kopen en wij helpen u de perfecte wagen te vinden. Autohuis-Bakker-7

Door ons grote aanbod occasions, kan iedereen een geschikte wagen vinden in onze showroom in Assen. Ook als u wat minder budget heeft of juist wat meer uit wil geven aan uw occasion, bent u bij ons aan het juiste adres. Van budget occasions tot wat luxere wagens: Autohuis Bakker heeft het allemaal. 

Nieuwsgierig? Kijk op onze website! 

Bent u benieuwd welke occasions wij op dit moment verkopen in onze showroom in Assen? Kijk dan op onze website, want hier vindt u een overzicht van alle occasions die nu in onze showroom staan. Wilt u een wagen testen? Kom dan naar onze showroom in Assen en u kunt direct een proefrit maken. 

Wilt u meer weten over een tweedehands voertuig op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de occasions in ons grote aanbod, zowel telefonisch als via e-mail.

Bekijk onze occasions

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto