Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

home / occasions / occasion kopen in drenthe

Occasion kopen in Drenthe

Steeds meer mensen die een nieuwe auto aan willen schaffen, kiezen ervoor om een occasion aan te schaffen. Een occasion wordt ook wel een occasie genoemd en betreft een tweedehands wagen die te koop wordt aangeboden. Een belangrijk kenmerk van dit voertuig, is dat er al eerder een kentekenbewijs voor is afgegeven. Dit komt omdat de auto in kwestie al eerder in het bezit is geweest van een andere eigenaar.

De voordelen van een occasion

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen een occasion kopen als ze een nieuwe wagen aan willen schaffen. Koopt u een tweedehands auto, dan profiteert u namelijk van diverse voordelen:

  • Een tweedehands auto is vele malen goedkoper dan een gloednieuwe auto.
  • Een tweedehands auto is meestal van hoge kwaliteit, waardoor u niet eens een gloednieuwe auto hoeft te kopen om een wagen van hoge kwaliteit te rijden. 
  • Een tweedehands auto wordt voor de verkoop goed gecontroleerd en onderhouden, zodat u zeker weet dat u een veilige en goede auto koopt.

Daar komt nog bij dat er vele duizenden occasions worden aangeboden door dealers in Assen en de omgeving van Drenthe, waardoor het gemakkelijk is een  te vinden die helemaal bij u past en binnen uw budget valt.

Autohuis Bakker Assen: jouw occasion expert     Autohuis-Bakker-9

Woont u in Drenthe en bent u op zoek naar een expert op het gebied van tweedehands auto's? Dan bent u bij Autohuis Bakker in Assen aan het juiste adres. Autohuis Bakker Assen heeft niet alleen een groot aanbod met kwalitatief hoogwaardige auto's van diverse merken, maar geeft ook professioneel advies bij het aanschaffen van een occasion. U vindt de showroom van Autohuis Bakker in Assen aan de van Vlissingenstraat 43B en u kunt de showroom van maandag tot en met zaterdag bezoeken om uw favoriete auto aan te schaffen. 

Heeft u vragen over het aanschaffen van een tweedehands auto of over het aanbod van Autohuis Bakker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want onze medewerkers beantwoorden uw vragen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto