Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Tweedehands auto Drenthe 

Ieder jaar kiezen honderden mensen ervoor een tweedehands auto te kopen bij betrouwbare autodealer Autohuis Bakker. Onze occasions zijn niet voor niets ontzettend populair in Drenthe en omgeving. Wij verkopen namelijk niet alleen mooie occasions van hoge kwaliteit, maar bieden bovendien aantrekkelijke services aan al onze klanten. Zo koopt u bij ons altijd een tweedehands auto met nieuwe APK en krijgt u altijd garantie op uw aankoop, welke auto u ook koopt. 

Bekijk onze occasions
 

Het grote aanbod occasions van Autohuis Bakker 

Peugeot-Autohuis-Bakker

De meeste autodealers verkopen zowel nieuwe als oudere occasions. Wij hebben ons in een specifieke niche in de occasion markt gespecialiseerd. Wij verkopen geen oude occasions, maar verkopen enkel tweedehands auto's van recente bouwjaren. Bij ons koopt u dan ook altijd een jonge, mooie en zeer hoogwaardige occasion. 

Bovendien verkopen wij voornamelijk Nederlandse auto's. Bij hoge uitzondering kan er een importauto in ons grote aanbod zitten, maar wij verkopen geïmporteerde voertuigen enkel als deze aan onze zeer hoge eisen voldoen. 

Uw perfecte occasion vinden bij Autohuis Bakker 

U kunt ons complete aanbod occasions in onze showroom bekijken, maar wij zetten onze auto's ook altijd op de website.
Door ons aanbod occasions eerst online te bekijken, weet u precies waar u aan toe bent als u onze showroom in Drenthe bezoekt. 

Heeft u een mooie occasion gevonden op onze website en wilt u hier wat meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag, ook als het om technische vragen gaat. En heeft u advies nodig bij het kopen van de perfecte auto? Dan kunt u ons bellen of mailen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. De klantvriendelijke medewerkers die hier rondlopen geven u graag professioneel aankoopadvies, zodat u de perfecte auto kunt kopen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto