Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Gebruikte Volkswagen kopen in Assen 

Het Duitse merk Volkswagen is een van de bekendste automerken van de wereld. Dit is niet voor niets het geval. De auto's van Volkswagen zijn van uitstekende kwaliteit, staan erom bekend erg veilig te zijn en rijden bovendien heerlijk. Wilt u een Volkswagen kopen, maar wilt u hier niet te veel geld voor betalen? Koop dan een tweedehands Volkswagen bij Autohuis Bakker de specialist voor een tweedehands Volkswagen.

    Bekijk hier onze voorraad 2de hands Volkswagens

Een veilige en comfortabele auto 

Volkswagen is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van zeer veilige en comfortabele auto's. Koopt u een gebruikte auto van dit Duitse merk, dan weet u zeker dat u zich veilig en betrouwbaar van A naar B kunt verplaatsen. Bovendien glijdt u gemakkelijk over de weg, in een auto met een zeer comfortabel interieur. Wat voor Volkswagen u ook koopt: wij garanderen u dat u veel plezier heeft van dit voertuig. 

Standaard garantie op uw occasion 

Koopt u een Volkswagen occasion bij Autohuis Bakker, dan krijgt u standaard een auto met garantie en verregaande service. Wij kijken al onze  occasions  goed na alvorens wij ze met u als klant de weg op sturen, maar toch kan het zo zijn dat er iets niet goed gaat met de motor of de versnellinsbak. Het is daarom, dat wij al onze Volkswagens met minder dan 200.000 km en met een prijs vanaf € 4.500,- standaard voorzien van 6 maanden Bovag garantie.

 Bekijk onze garantie voorwaarden

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto