Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Tweedehands auto Friesland 

Autohuis Bakker is al jaren gespecialiseerd in het verkopen van auto's. Bij ons koopt u geen gloednieuwe auto's die direct uit de fabriek komen, maar schaft u een hoogwaardige occasion aan. Alle tweedehands auto's die wij verkopen, zijn van recente bouwjaren. Dit betekent dat u bij ons altijd een mooie, hoogwaardige en jonge occasion koopt. 

Bekijk onze occasions
 

Waarom een tweedehands auto kopen? 

Voorgevel-Showroom-Seat-Audi

Een gloednieuwe auto is erg prijzig. Zelfs als u een eenvoudige auto aan wilt schaffen, betaalt u al snel tienduizenden euro's om in een nieuwe auto te kunnen rijden. Koopt u een gebruikte auto, dan hoeft u minder spaargeld op uw rekening te hebben. Een gebruikte auto is altijd aantrekkelijk geprijsd. Ook als de auto nog erg jong is en niet veel kilometers heeft gemaakt. Tevens kunt u bij ons de financiering voor uw voertuig regelen. 


De occasions van Autohuis Bakker 

Wij verkopen niet alle occasions die op ons pad komen. Alleen als een auto een vrij recent bouwjaar heeft, van Nederlandse bodem komt en een goede onderhoudsgeschiedenis heeft, bieden wij deze aan in onze showroom. Bovendien worden alle auto's uitvoerig gekeurd, voor deze in onze showroom komen te staan. Alleen auto's die aan onze strenge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen, worden door ons verkocht. 

Wij verkopen occasions van diverse bekende autofabrikanten. Denk hierbij aan Audi en BMW, maar ook aan Citroën, Chevrolet, Renault en Skoda. Wat uw favoriete automerk ook is: u slaagt gegarandeerd in onze showroom. En dit voor een zeer lage prijs. 

Professioneel advies bij uw aankoop 

Heeft u advies nodig bij het aanschaffen van uw occasion? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Assen, in de directe omgeving van Friesland. Onze medewerkers helpen u graag de perfecte occasion te vinden in ons grote aanbod, door u volledig onafhankelijk en professioneel aankoopadvies te geven.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto