Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Tweedehands auto Groningen 

Is uw auto na vele jaren intensief gebruik aan vervanging toe? Kom dan eens langs bij Autohuis Bakker. Wij verkopen een groot aantal hoogwaardige occasions van recente bouwjaren. Wilt u een tweedehands auto kopen, maar dan wel eentje met een korte geschiedenis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bekijk onze occasions
 

Een occasion met nieuwe APK 

showroom-voor-volkswagen

Wij vinden het belangrijk dat u een hoogwaardige auto kunt kopen, waar u vele jaren plezier van heeft. Daarom verkopen wij alleen occasions die door onze strenge keuring heen komen. Om u te laten zien dat u bij ons een hoogwaardige gebruikte auto koopt, krijgt u altijd een nieuwe APK bij uw voertuig. En wilt u nog meer zekerheid? Dan heeft u geluk, want bij Autohuis Bakker krijgt u bovendien altijd garantie op uw occasion. Tevens kunt terecht bij ons voor onderhoudswerkzaamheden aan uw voertuig. 

Een lening afsluiten voor uw occasion 

Heeft u voldoende geld gespaard om uw favoriete occasion van Autohuis Bakker direct af te rekenen? Dan is dit uiteraard mogelijk. Staat er niet voldoende geld op uw spaarrekening? Dan betekent dit niet dat u de perfecte occasion in onze showroom moet laten staan. U kunt namelijk ook een lening afsluiten om uw perfecte occasion toch te kunnen kopen. 

Autohuis Bakker heeft hierbij geen financieel belang. Wij vinden het simpelweg belangrijk om u de mogelijkheid te bieden de aankoopprijs van uw auto te lenen. Als u een lening afsluit om uw occasion te kopen, verdienen wij hier geen geld mee. 

Een mooie occasion kopen? Bekijk ons aanbod 

Wilt u een tweedehands auto kopen? Bekijk dan ons aanbod en u komt gegarandeerd een auto tegen die aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet en bovendien binnen uw budget past. Meer weten over ons aanbod auto's in Groningen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0592-481153 of stuur ons een e-mail naar info@autohuisbakker.nl

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto