Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Tips bij het kopen van een Tweedehands Auto

Wilt u een tweedehands auto kopen? Dan geven wij u graag enkele tips. Raadpleegt u onze adviezen op deze pagina, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Dit betekent dat u een mooie, comfortabele én veilige occasion kunt rijden, vele jaren lang. 

Ga naar een betrouwbare dealer 

U kunt een occasion kopen bij een particulier, maar dit pakt vaak niet goed uit. Koopt u uw auto bij een particulier, dan heeft u simpelweg geen idee wat u mee naar huis neemt. U weet niet zeker of het verhaal van de verkoper wel klopt: de tellerstand kan teruggedraaid zijn, er kan schade verzwegen zijn en misschien klopt het aantal eigenaren ook niet. Wilt u zeker zijn van een goede investering? Koop uw occasion dan bij een betrouwbare dealer. 

Showroom-achter-Renault-Peugeot

Check de onderhoudshistorie van de occasion 

De onderhoudshistorie van een auto vertelt u veel over het betreffende voertuig. Daarom raden wij u altijd aan om deze informatie te raadplegen voor u kiest voor tweedehands auto kopen. Bij Autohuis Bakker koopt u uw occasion altijd inclusief informatie over de onderhoudshistorie. Handig! 

Maak altijd een proefrit 

Tot slot raden wij u aan om een proefrit te maken in een auto, voor u de koopovereenkomst voor de betreffende occasion tekent. Pas als u een proefrit heeft gemaakt, kunt u goed oordelen of de tweedehands auto in kwestie écht bij u past. 

Wilt u een proefrit maken in een van onze occasions? Kom dan naar onze showroom. Op maandag tot en met vrijdag is deze van 09:00 uur tot 18:00 uur geopend. Op zaterdag is de showroom ook open, maar dan van 10:00 uur tot 17:00 uur. We ontvangen u graag voor een proefrit én een kopje koffie.

Maak een afspraak Bekijk onze occasions

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto