Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Tweedehands auto Overijssel 

U wilt een tweedehands auto aanschaffen, maar u wilt wel zeker weten dat u een hoogwaardige, veilige en uiteraard ook mooie auto mee naar huis neemt. Als u een voordelige occasion wilt kopen van uitstekende kwaliteit, zit u goed bij Autohuis Bakker. Wij verkopen namelijk alleen Nederlandse auto's met een recent bouwjaar. Bovendien voldoen alle auto's die wij verkopen aan onze zeer hoge kwaliteitseisen. 

Bekijk onze occasions
 

Een tweedehands auto met nieuwe APK 

showroom-voor-Fiat-Opel

Auto's hebben regelmatig een APK nodig. Het is vervelend als u net een auto heeft gekocht en deze auto direct moet laten controleren. Om uw nieuwe APK keuring zo ver mogelijk uit te stellen, bieden wij uw occasion altijd aan met een nieuwe APK. Door onze APK kunt u een tijd in uw occasion rijden voor het tijd is voor een nieuwe keuring. 

Garantie op uw aankoop 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij zeer hoogwaardige occasions verkopen. Omdat wij zeker weten dat onze auto's van uitstekende kwaliteit zijn, durven wij een garantie te geven op alle voertuigen die wij verkopen. Wat voor auto u ook koopt bij Autohuis Bakker: u profiteert altijd van de zekerheid van een lange garantie. Mocht er toch iets mis zijn met uw auto, dan staat u er zeker niet alleen voor. 

Ons aanbod occasions direct bekijken 

Wilt u een occasion kopen bij Autohuis Bakker? Kom dan naar onze showroom in Assen, in de directe omgeving van Overijssel. Hier kunt u al onze occasions bekijken. En heeft u geen zin om naar onze showroom te komen, maar bent u wel benieuwd naar ons aanbod occasions? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u namelijk ons complete aanbod tweedehands auto's, inclusief foto's en productinformatie. Meer weten over een auto? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch kan dit via telefoonnummer 0592-481153 en per mail via info@autohuisbakker.nl

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto