Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Tweedehands bedrijfsauto kopen 

Autohuis Bakker verkoopt niet alleen auto's voor particulieren, maar helpt ook ondernemers de perfecte occasion aan te schaffen. Omdat wij een groot aanbod tweedehands bedrijfsauto's hebben, kunt u altijd wel een auto vinden die bij u en uw bedrijf past en bovendien binnen uw maximale budget valt. 

Neem contact met ons op

Geld besparen op uw bedrijfsauto 

Showroom-achter-Renault-Peugeot

Wilt u een bedrijfsauto kopen, zonder dat u al het spaargeld van uw bedrijf uit moet geven? Dan zit u goed bij Autohuis Bakker. Onze tweedehands bedrijfsauto's zijn namelijk altijd laag geprijsd. Koopt u een occasion bij Autohuis Bakker, dan kunt u voor een eerlijke prijs een geweldige occasion mee naar huis nemen. Deze auto kunt u vele jaren lang voor uw bedrijf gebruiken. 

Een jonge occasion met zakelijke uitstraling 

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van jonge occasions. Sommige occasions zijn echte gezinsauto's, maar wij hebben ook een groot aantal auto's met een zakelijke uitstraling in ons assortiment. Deze occasions zijn uitermate geschikt voor ondernemers. En heeft u een grotere auto nodig voor uw bedrijf, bijvoorbeeld omdat u vaak grote voorwerpen moet vervoeren? Dan verkopen wij u graag een extra grote occasion. Uiteraard koopt u ook deze tweedehands bedrijfsauto voor een lage prijs. 

Onze tweedehands bedrijfsauto's bekijken 

Bent u benieuwd welke tweedehands bedrijfsauto's wij op dit moment in ons assortiment hebben? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier kunt u namelijk ons complete aanbod occasions, inclusief tweedehands bedrijfsauto's, bekijken. Wilt u een van onze auto's in het echt zien? Dan bent u welkom in onze showroom in Assen. U kunt uw favoriete occasion hier niet alleen bekijken, maar u kunt ook een proefrit maken in de auto. Op deze manier leert u het voertuig pas echt goed kennen. Meer informatie? Neem gerust telefonisch of per mail contact op.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto