Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Waarom zou je een tweedehands bedrijfsauto kopen?

Wilt u een bedrijfsauto kopen? Dan kunt u in een gloednieuwe auto investeren, maar u kunt er ook voor kiezen om een occasion aan te schaffen. Een occasion is goedkoper dan een nieuwe bedrijfsauto. Door een tweedehands auto te kopen, kunt u in een mooie bedrijfsauto rijden zonder een groot deel van uw omzet hieraan uit te geven. 

Bekijk onze occasions

Waarom een tweedehands bedrijfsauto kopen? 

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om een tweedehands auto te kopen voor het bedrijf. Niet alleen omdat een tweedehands auto goedkoper is dan een nieuwe auto, maar ook omdat de meeste occasions er tegenwoordig hartstikke goed uit zien. U ziet helemaal niet dat u een tweedehands auto rijdt, maar u bespaart wel veel geld. Zeker bij Autohuis Bakker is dit het geval, want wij verkopen alleen occasions van hoge kwaliteit. 

autohuisbakker-financiering-foto-rechtsautohuisbakker-financiering-foto-links

Een ex-leaseauto kopen bij Autohuis Bakker 

In ons aanbod vindt u veel ex-leaseauto's. Dit zijn (bedrijfs)auto's die in het verleden aangeboden zijn als leaseauto's. Omdat leaseauto's over het algemeen niet lang gebruikt worden, zijn de occasions nog erg nieuw. Ze zijn van hoge kwaliteit, zien er netjes uit en hebben niet veel kilometers op de teller. Dit maakt een ex-leaseauto de perfecte auto voor uw bedrijf. 

Autohuis-Bakker-7

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons huidige aanbod tweedehands bedrijfsauto's? Kom dan eens langs in onze showroom. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. 

U kunt ons aanbod occasions ook op de website bekijken. Meer weten over een auto op onze site? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt uw vraag of vragen uiteraard ook in onze showroom stellen.

Direct contact opnemen Bekijk onze occasions

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto