Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Welke tweedehands auto moet ik kopen? 

Wilt u een tweedehands auto kopen? Dan komt u er al snel achter dat de markt voor occasions ontzettend groot is. Enerzijds is dit prettig. Dit betekent namelijk dat u veel keuze heeft bij de aanschaf van uw auto. Anderzijds maakt het grote aanbod uw zoektocht naar een auto ook lastig. Door het grote aanbod occasions ziet u door de bomen het bos niet meer.

Weet u niet welke tweedehands auto u moet kopen? Lees dan snel verder, want wij helpen u graag bij uw keuze. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Zakelijk of privé een auto kopen 

Wilt u een auto kopen voor uw bedrijf? Dan koopt u waarschijnlijk een ander voertuig dan iemand die een gezinsauto aan wil schaffen. Vraag uzelf af waar u uw auto voor wil gebruiken en aan welke eisen het voertuig moet voldoen. Dit maakt uw zoektocht een stuk gemakkelijker. 

Het merk en het model 

Heeft u een bepaald merk dat u erg aanspreekt? Dan zoekt u naar een occasion van dit merk. Weet u nog specifieker wat u mooi vindt, bijvoorbeeld omdat u de voorkeur heeft voor een bepaald model? Dan maakt dit uw zoektocht nog gemakkelijker. 

Autohuis-Bakker-9

De kleur en andere eigenschappen 

Tot slot bepaalt u welke kleur uw auto moet hebben. Dit kan een basiskleur zijn, maar ook een opvallende kleur als rood, geel of blauw. U betaalt, dus u bepaalt! 

Advies nodig? Kom eens langs 

Heeft u advies nodig bij het kopen van een occasion? Kom dan langs in onze showroom. En bent u benieuwd welke auto's wij op dit moment verkopen? Neem dan een kijkje op onze website. Heeft u vragen over een auto op de site? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Neem contact met ons op Bekijk onze occasions

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto